Más is szomorú hogy a régi menő és izgalmas politeista vallásokat felváltották az unalmas monoteista vallások?
#.38!
Nyilván,te úgy ítélkezel felettem,hogy el sem olvasod amit írtam,vagy annyira szenilis vagy,hogy azonnal elfelejted azt.
Pl.a 33. válasomban 3x írtam ezt:"meghalt emberek lelke "
Nem katolikus hiedelmeid miatt pontozlak le,hanem hazug rágalmaid miatt.
#.39.
Hol is javasolta Jézus,hogy "meghalt emberek lelkeitől" kérjünk közbenjárást Isten és közöttünk?
#43.
"meghalt emberek".Talán nem halt meg Jézus,Péter,Pál,József,stb.?
Ahogy Mózes és Illés is (még ha utóbbit el is ragadta tüzes szekér, de földi halandóként nem kerülhetett Isten színe elé), s mégis beszélgetett velük Jézus néhány kiválasztott apostol szeme láttára. De már láthatóan Jézus is olyan kárhozatos dolgot tett, mint követői, a katolikusok.
# 46.
Jézus meghaltak lelkeivel, vagy "élő lelkekkel"beszélgetett megfeszíttetése előtt?
Illés -a Biblia szerint- sosem halt meg!
Kérte Jézus őket,hogy közvetítsenek közte és az Atya közt?
Mózes egész biztos, hogy halott volt, de a Biblia alapján Illés se juthatott halandó emberként Isten színe elé.
# 47.
Mózes egész biztos, hogy volt halott ,akit Isten feltámasztott,mint Jézust.
Jézus NEM kérte,sem Mózest,sem Illésthpgy közvetítsen közte és Isten közt.
Írva van, hogy Jézus előtt senki se támadt fel. Miért vagy hitetlen, miért nem vagy hívő?
Mivel Jézus Isten és a legfőbb közbenjáró az Atyánál, ezért értelemszerűen értelmetlen lenne, ha bárki közbenjárását kéri. A király miért kérné az alattvaló közbenjárását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!