Akit meggyógyított Jóisten és/vagy Jóistenbe vetett hite, írja le kérem a történetét, illetve ezzel a témával kapcsolatos egyéb történeteket írjatok, például imádkozás hatására megváltozott mások viselkedése; vagy ami veletek történt?!
Figyelt kérdés
Köszönöm! 🙏🙏🙏jún. 24. 03:26
11/11 Pupusz válasza:
20 éves koromban skizofrén lettem drogok hatására. Hangokat hallottam a fejemben, amik kínoztak, folyamatosan becsaptak, full téveszmés állapotban voltam. Volt, hogy ezek a gonosz hangok azt mondták, hogy Isten beszél hozzám és a teremtés szégyene vagyok, pusztulnom kell. Felvágtam az ereimet. Először keresztbe próbáltam. Pszichiátria, összevarrták, 3 hónapig bent feküdtem. Aztán újra jöttek a hangok, képek, hallucinációk. Próbáltam hosszában felvágni az ereimet a másik kezemen. Anyám rám nyitott a fürdőszobában. Psziciátria, összevarrták, 3 hónap. Aztán újrakezdődött, azt hittem Isten ilyen gonosz velem. Ki akartam ugrani az ablakon a hatodikról. Már épp nekifutottam volna az ablaknak, ekkor egy apró, magnyi érzést éreztem a lelkemben, ami az súgta: -"Talán nem kellene". Éreztem ebből a hangból a szeretetet és a reményt. Ekkor jöttem rá, hogy a gonosz hangok felett van egy JóIsten. Kinéztem az ablakon és sütött a nap, sétáltak békésen az emberek. Megbizonyosodtam róla, hogy Isten Jó és a Sátán kínzott eddig. Hét éven keresztül. Elkezdtem keresni Istent, voltam egy csomó egyházban, 25 éve olvasom a bibliát, de már egy egyház, vallás sem tud becsapni. Ismerem jól az Igét és értem is. A skizofréniám bipoláris zavarrá szelídült, megtaláltam az igazit, lett négy gyönyörű gyermekünk, házunk és szolgálom Istent a youtube csatornámon, zenében a zenecsatornámon és a facebook blogomban írásban. Folyamatosan érzem a jelenlétét és tudok beszélgetni Jézussal. Leginkább én beszélek gondolatban, Ő pedig hallgat, de időnként megszólal. Ő sosem bánt, mindig szeret, bármit gondolok, szólok, vagy teszek is. Imádom őt. Mesélek erről részletesebben a csatornámon: https://www.youtube.com/watch?v=rUZCsADyr_E Jézus takarjon be benneteket kegyelmével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!