Valakinek van valami tippje utcai evangelizációhoz? Pl. hogy kéne kezdeni, milyen kérdésekre számíthatok. Köszi a tippeket!
Figyelt kérdés
jún. 17. 00:21
11/50 anonim válasza:
Ne zaklass embereket, akik csak mennének a dolgukra, jó? Az ilyen utcai térítgetők nem jobbak mint a kéregetők.
12/50 anonim válasza:
#10: nem a Sátán, hanem a józan ész. Ha neked annyi az érved, hogy "azt érzem", akkor kit akarsz meggyőzni és hogyan?
Ez tényleg a lelki szegények vallása...
13/50 anonim válasza:
10 Sokan pedig másik istenséget éreztek vagy akár valamilyen egyéb természetfeletti lényt. Az agy nagyon könnyedén becsapja az embert.
14/50 anonim válasza:
12
Ez tényleg a lelki szegények vallása...
légy szíves, ne általánosíts
15/50 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk mit is vártam a gyakori kérdésktől. Itt nem szokás segíteni egymásnak....
jún. 17. 09:51
16/50 anonim válasza:
A tippem az, hogy a hitedet hasonló gondolkozású hívekkel éld meg az erre szánt közösségekben és helyeken, ahelyett, hogy másokra erőltetnéd, akik csak az életüket élik. Az ilyen utcai térítgetéssel csak megerősítesz minden rossz sztereotípiát, ami a hívőkről (nem alaptalanul) kialakult.
17/50 anonim válasza:
#15: ja, ha nem azt hallod, amit szeretnél, az már nem is lehet segítség...
18/50 A kérdező kommentje:
#17 Én ezzel kapcsolatban kértem tippeket, de nem nagyon kaptam.
jún. 17. 10:21
19/50 anonim válasza:
Mert nincs mire; az ilyesmit nem lehet tisztelettudó módon tenni, hiszen eleve nem tartod tiszteletben más emberek véleményét, elvégre a sajátodat erőltetnéd másokra.
20/50 anonim válasza:
#18: de, kaptál, csak nem azt, amit vártál.
Pl. gondold át, téged mi győzött meg, és vond le a következtetést, hogy mást vajon meggyőzne-e ez.
De nem, neked ez nem hasznos, sőt, még itt minket a Sátán szolgájának állítasz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!