Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi szoktak Istent...

Jehova tanúi szoktak Istent dicsőítő énekeket énekelni? Ha igen, milyeneket? Milyen dalokat? Neten megvannak?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 03:31
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
A honlapjukon fent vannak.
2024. jún. 16. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
NA erre én is kíváncsi vagyok.
2024. jún. 17. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Igen, szoktunk. Sőt, az imád ázunk szerves része (egy összejövetelen 3 hangzik el, egy az elején, egy a végén, egy pedig az első és második ülésszak között).

Itt van az énekes könyv: [link]

Továbbá minden évben a regionális kongresszus alkalmával megjelenik egy új ének, ami a regionális kongresszus témájához kapcsolódik és egy bibliai prófécián, egy bizonyos versen vagy egy zsoltáron alapul. (A tavalyi a “Nem késik el!” című ének volt, a 158-as számú az énekes könyvben; a kongresszus témája “Legyetek türelmesek!” volt.)

Remélem segítettem. Ha vannak további kérdéseid, készséggel megpróbálok válaszolni. Üdv, Robi.

2024. jún. 17. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:

*imádatunk;

elnézést, elírtam.

2024. jún. 17. 23:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2024. jún. 18. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!