Jehova tanúi, tudnátok segíteni?
Jehova tanúi, Hozzátok fordulok! Nagyon tisztellek Titeket, én nem vagyok tanú, sajnos nem tudnám követni az a helyes és szép életmódot, amit Ti.
Viszont! Van egy férfi, akiért megőrülök!! Ő Jehova tanúja.
Mivel én nem vagyok az, ezért jól gondolom, hogy nem sok esély van rá, hogy bármi is legyen köztünk?
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, gondolkoztam, hogy eljárok a gyülekezetbe, ahová Ő is jár, viszont Isten szemében ez nem lenne jó, mivel nem Ő miatta megyek, hanem a férfi miatt.
Hogyan tudnám meggyőzni, hogy legalább egy találkozóra eljöjjön velem? Vagy inkább engedjem el, és ne csábítsam bűnre?
Egyébként nem áll tőlem messze a téma, mert pár éve tanulmányoztam két nagyon kedves testvérnővel, jártam is a helyi gyülekezetben párszor, onnan ismerem a férfit.
Akkoriban szólt hozzám többször, sőt, sokszor dicsért, hogy milyen csinos vagyok stb. Bárcsak akkor elhívott volna randira....
A JT- nem randiznak kívülállókkal. De ha randiznak is, esküvőig semmi nincs, sőt a randi se mindig kettesben. Bár lehet azt inkább fiataloknak tanácsolják, akiket még könnyebben elkap a hév. Esküvő meg csak akkor van, ha a másik fél is megkersztelkedett, mert különben "felemás iga" lenne.
Ha nem akarsz ennyire komoly kapcsolatot, akkor inkább keress mást.
Igen, én is érzem, hogy ez így nem fog menni.
Én nem ennyire komoly kapcsolatot akarok, most jöttem ki egyből, igazából szórakozni szeretnék egy kicsit de nem hiszem hogy erre ő lesz a kapható fél 🤣😭
"Nekem már régóta tetszik egy bak,
bármilyen fapofa, fura alak.
Hiába mondják az okosabbak:
a szerelem vak,
a szerelem vak.
Tiltanak tőle, ez ingerel csak.
Ő lesz az apja a gidáimnak!
Bár most egy fűrésszel él ez a bak.
A szerelem vak,
a szerelem vak."
/Romhányi József/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!