Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehetek hálás Istennek?

Hogyan lehetek hálás Istennek?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem, hogy Isten mellettem áll, de én nem tudm neki megköszönni. Hogyan lehetnék hálás neki?
2024. jún. 3. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akik hálát adnak Istennek, azok is szednek vitaminokat, meg vigyáznak magukra, nem "csak a csodát várják".
2024. jún. 4. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:

5

"Én pl biztos összeomlanék ha valláskárosult lenne a gyerekem és ha az általam vérrel-verítékkel összegürizett lakoma fölött összekulcsolná a kezét és megköszönné valamelyik istennek hogy megteremtette."

a kettő nem zárja ki egymást, ha valaki végiggondolja és megköszöni a "mindenségnek", hogy ehet, hogy olyan országban él, ahol ezekhez hozzájuthat, hogy élnek és dolgoznak a szülei stb. , ES közben megköszöni neked is, hogy dolgozol, hogy legyen rá pénz, és "vérrel verítékkel" megfőzted. Vannak olyan étkezésekhez kapcsolódó imák is, ahol megemlítik a gazdákat, akik megtermelték, és a kezeket, amelyek elkészítették az ételt. Csak annyi, hogy az ember egy pillanatra hátralép, és belegondol, hogy ne vegye ezt természetesnek.

Ezt az imát egyébként magában, kezek összekulcsolása nélkül is elmondhatja bárki, nem is kell tudnod róla, nehogy összeomolj.

2024. jún. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!