Jehova tanúi évente 1000 embert áldoznak fel jehova démonnak a statisztika alapján, akik nem kaphatnak vért. Gyerekeket is. Ez emberáldozat egy démonnak. Ennyit a kereszténységükről. A Jehova nevet pedig Galatinus találta ki 1520-ban. JT. pedig belehamisították a bibliájukba sokezerszer, Jézus szájába is, aki nem mondta ki Isten nevét, a kereszten is ezt mondta "Éli Éli Sabaktani, azaz Én istenem, én istenem, miért hagytál el engem?" Ha kimondta volna Isten nevét, a kereszten biztosan megtette volna. De nem tette. Ennyit Jehova tanúíról. Embert áldoznak egy bálványnak. Évente ezret. Gyerekeket is. Ennek semmi köze a kereszténységhez. Ez sátánimus a javából. Kedvesen, mosolyogva, szelídséget színlelve. Báránybőrbe bújt farkasok.
2024. jún. 23. 19:04
44/45 anonim válasza:
43#. Totál igaz.
Jezus angyallá degradálaása pedig pont megváltást teszi számukra erőtlenné így egy antikrisztusi dogmat terjesztenek.
1914 miatt ne érezzétek magatokat kulönlegesnek.
Masok is szamolgattak,mas mas eredményre jutva ugyanazon igék alapján.
Tortenelmileg rogton bukta,mert rossz szám alapjan számoltak kedves elődeitek.
Nem fog engem a világ látni kontra minden szem meglatja Őt..
A fentebbi dolog sokszor fordul elő az Igében.
A teológia tanitja hogy ilyenkor mi a teendő.....de ti nem értetek
szept. 3. 16:22
45/45 anonim válasza:
Tehát egy Antikrisztusi,fasiszta alapokon nyugvó nem keresztény,kis közösség,rendkivuli hiányossággal,zeológiai tudás nélkül,hamis krisztust hirdetve
Az ige figyelmeztet a hamis Krisztusok es prófétak átveréseire.
Azt mondjátok 1914 ben krisztus visszajött.
Erre mondja az ige: Ha azt mondjak nektek itt vagy ott van a Krisztus,ne higgyétek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!