Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mire számíthatok egy házi...

Mire számíthatok egy házi Biblia tanulmányozás során a Jehova tanúival?

Figyelt kérdés
jún. 1. 09:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
52%

Tehát nem tudod bizonyítani. Milyen meglepő...

jún. 2. 04:13
 22/45 anonim ***** válasza:
26%
Tanításra ami véleményem szerint ami NEM a Biblia....hanem az ő sajátságos teológiájuk új és helytelen fordítású bibliával,hogy még meg se tudd kérdőjelezni, ha vmivel nem értesz egyet! Én nem ajánlanám de te döntésed,én a helyedben elmennék egy teljes evangéliumi gyülekezetben ajánlom neked a magamét a Hit Gyülekezetének közeli felekezetét és ők szivesen segítenek teológiai kérdésekben,szeretettel fognak fogadni,bár tudom ezt nem fogod megfogadni,mindenesetre légy nyitott normális keresztény tanításokra különben beléd fogják sulykolni a hazugságaikat!!
jún. 3. 15:23
 23/45 anonim ***** válasza:
31%

Sziaa

Ezen a linken minden információt megtalálsz a tanulmányozásról.

Ingyenes

A tanfolyam teljes egészében ingyenes. A tanfolyamhoz szükséges Boldogan élhetsz örökké! című kiadványért sem kell fizetned, és ha szeretnéd, egy Bibliát is adunk neked.

Rugalmas

Az oktatóval személyesen vagy online is tanulhatsz, egy neked megfelelő időpontban és helyszínen.

Nem jár kötelezettséggel

A tanfolyamot bármikor abbahagyhatod, nem jár kötelezettséggel.

jún. 3. 17:33
 24/45 KZitus ***** válasza:
41%

Szia

Mire számíthatsz? Két perc alatt megnézheted:

[link]

jún. 3. 22:24
 25/45 anonim ***** válasza:
50%

24

Még jó, hogy nem tanulmányoztam a JW tanúival a Bibliájukat...elvezettek volna a vallásosság dzsungelébe.

Teljes hit és öröm csak Jézus Krisztussal való személyes közösségben van, az Atya Isten dicsőségére! Ő az az Isten, aki nevére leborul minden a földön, az égen. Hegyeket mozdít, beteget gyógyít az Úr ma is.

jún. 4. 07:35
 26/45 Jégszív ***** válasza:
70%
Ha rendelkezel némi biblikus ismerettel, úgy fél óra múlva KAPARNI FOGOD magad...
jún. 4. 10:07
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis 26 a valóságban: "ha rendelkezel némi hitehagyott egyházi ismerettel..." 😉
jún. 13. 15:37
 28/45 anonim ***** válasza:

Miért, gondolod, hogy már volt előismerete a hitehagyott őrtorony szervezet tanításáról?

jún. 13. 19:14
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
Aki rendelkezik pontos bibliai ismerettel, amelyet a Tanúk kutatnak és vallanak, az legalább nem mond butaságokar!
jún. 14. 21:47
 30/45 anonim ***** válasza:
81%
Annyira pontos, hogy már több hamis világvége dátumot is jósoltak belőle, számos hittételüket többször is megváltoztatták. Ha én ilyen pontossággal végezném a munkámat, már sokszor kirúgtak volna.
jún. 14. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!