Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Itt nekem azt mondták nincs...

Itt nekem azt mondták nincs nyelveken szólás a gyülekezetben viszont azt hogy van nálunk a gyülekezetben mindenki szól nyelveken ez akkor lehetséges?

Figyelt kérdés
máj. 29. 08:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%

" hanem az isteni igazságok megismerése és gyakorlasa, amelyet Jézus és az első századi tanítványai példájából, a bibliából lehet megismerni annak, akinek számít az isteni igazság."

Ezért a JT-i csináltak egy hamis Biblia fordítást, hogy alátámasszák a hazugságaikat. Zseniális.

máj. 30. 13:37
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük, hogy akkor egyszer majd ti is megismeritek az igazságot.

máj. 30. 13:38
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Csak a mocskos vádak, de egyetlen bizonyíték nincs! Csak egyet mutass, ne millió hazugságot, csak egyet egyszerre!
máj. 30. 13:40
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

Másik kérdésnél mutattak neked többet is. :D

Ott sem fogadtad el. Tipikus szektás viselkedés.

máj. 30. 13:44
 25/31 anonim ***** válasza:
95%

Látom, személyeskedni azt nagyon tudtok. Milyen lehet az a vallási felekezet, ami ilyen dölyfös gőgöt nevel a tagjaiba. Inkább nem akarom megismerni sose, költői kérdés volt...

máj. 30. 13:46
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

25

Valójában te személyeskedsz és mellette általánosítasz, úgy ráadásul, hogy azt se tudod ki vagyok! Nem azonosítottam magam a Tanúkkal, mert nem vagyok az. De a tanításaik érdekelnek és ismerem őket elég jól.

Tehát a János 17:3 nem megy? Tudsz rá válaszolni, hogy miért nevezte Jézus az Atyját az "egyedüli igaz Istennek"? Csak mert ezzel is kiütötte a háromságot.

máj. 30. 15:43
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondod, hogy miként kapcsolódik az eredeti kérdéshez, akkor megválaszolom neked. Noha a jehovásoknak szegezett kérdéseknél te is sokszor csak a szekta oldalát linkelted, hogy ott minden ki van fejtve.

"Nem azonosítottam magam a Tanúkkal, mert nem vagyok az."

Hát persze, hogy nem ;)

Még véletlenül se gondolta itt senki, hogy az lennél :D

máj. 30. 15:46
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

27

Az eredeti kérdés ki van tárgyalva.

De ha neked ez a kérdés nehézséget okoz, csak nyugodtan dugd homokba a fejed.

máj. 30. 15:58
 29/31 anonim ***** válasza:
87%

Látom, most is csak kitérő választ tudtál adni :)

De majd ha látom, hogy egy jehovás ír ki kérdést (azért elég jól fel lehet ezeket is ismerni), akkor majd én is odamegyek irrelevánsnak tűnő kérdésekkel, aztán meglátjuk, mi lesz a reakciód.

máj. 30. 16:01
 30/31 anonim ***** válasza:
85%

A kérdésre visszatérve ha a kérdező még itt van.

Szóval láthatod itt is, hogy milyen egy agymosott szektás. Nagy vonalakban ugyan ez csak más tanításokkal működik a hit gyüliben is. Mindkettő komolyan vehetetlen, agymosott szekta.

A hit gyülinél nem csodálkoznék ha beismerné az alapító ott is a vezető, hogy csak átverés volt az egész mint már volt rá példa másik vallásnál. Persze nem hiszem, hogy van elég gerince hozzá.

A jehova tanúinál pedig talán csak idő kérdése, hogy betiltsák.

máj. 30. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!