Itt nekem azt mondták nincs nyelveken szólás a gyülekezetben viszont azt hogy van nálunk a gyülekezetben mindenki szól nyelveken ez akkor lehetséges?
" hanem az isteni igazságok megismerése és gyakorlasa, amelyet Jézus és az első századi tanítványai példájából, a bibliából lehet megismerni annak, akinek számít az isteni igazság."
Ezért a JT-i csináltak egy hamis Biblia fordítást, hogy alátámasszák a hazugságaikat. Zseniális.
Reméljük, hogy akkor egyszer majd ti is megismeritek az igazságot.
Másik kérdésnél mutattak neked többet is. :D
Ott sem fogadtad el. Tipikus szektás viselkedés.
Látom, személyeskedni azt nagyon tudtok. Milyen lehet az a vallási felekezet, ami ilyen dölyfös gőgöt nevel a tagjaiba. Inkább nem akarom megismerni sose, költői kérdés volt...
25
Valójában te személyeskedsz és mellette általánosítasz, úgy ráadásul, hogy azt se tudod ki vagyok! Nem azonosítottam magam a Tanúkkal, mert nem vagyok az. De a tanításaik érdekelnek és ismerem őket elég jól.
Tehát a János 17:3 nem megy? Tudsz rá válaszolni, hogy miért nevezte Jézus az Atyját az "egyedüli igaz Istennek"? Csak mert ezzel is kiütötte a háromságot.
Ha elmondod, hogy miként kapcsolódik az eredeti kérdéshez, akkor megválaszolom neked. Noha a jehovásoknak szegezett kérdéseknél te is sokszor csak a szekta oldalát linkelted, hogy ott minden ki van fejtve.
"Nem azonosítottam magam a Tanúkkal, mert nem vagyok az."
Hát persze, hogy nem ;)
Még véletlenül se gondolta itt senki, hogy az lennél :D
27
Az eredeti kérdés ki van tárgyalva.
De ha neked ez a kérdés nehézséget okoz, csak nyugodtan dugd homokba a fejed.
Látom, most is csak kitérő választ tudtál adni :)
De majd ha látom, hogy egy jehovás ír ki kérdést (azért elég jól fel lehet ezeket is ismerni), akkor majd én is odamegyek irrelevánsnak tűnő kérdésekkel, aztán meglátjuk, mi lesz a reakciód.
A kérdésre visszatérve ha a kérdező még itt van.
Szóval láthatod itt is, hogy milyen egy agymosott szektás. Nagy vonalakban ugyan ez csak más tanításokkal működik a hit gyüliben is. Mindkettő komolyan vehetetlen, agymosott szekta.
A hit gyülinél nem csodálkoznék ha beismerné az alapító ott is a vezető, hogy csak átverés volt az egész mint már volt rá példa másik vallásnál. Persze nem hiszem, hogy van elég gerince hozzá.
A jehova tanúinál pedig talán csak idő kérdése, hogy betiltsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!