Itt nekem azt mondták nincs nyelveken szólás a gyülekezetben viszont azt hogy van nálunk a gyülekezetben mindenki szól nyelveken ez akkor lehetséges?
Lehetséges az, hogy a gyülekezetben ezt mondták neked.
A hit gyülekezete azonban a Jehova tanúival versenyzik és nem éppen a legjobb út díjáért. Ha jót akarsz magadnak inkább maradj távol a hit gyülekezetétől.
Már az alapítót is elegendő lenne egyébként megnézni, hogy látható legyen nem egy hiteles ember alapította. Szerinted egy ilyen ember mennyire fogja érdekelni az, hogy mi igaz és mi nem abban a pénz gépezetben amit alkotott?
Szia.
Személyeskedés helyett csak néhány biblia verset ajánlok a figyelmedbe
1 korinthusz 13/8 megszűnik!
1 korinthusz 14/23 - amit most látunk amikor valaki " nyelveken szól"
27 vers- ahogy kellene, ha valóban lenne még. Nálatok így működik?
Galata 5/22,23 szellem gyümölcsei:
nincs köztük a nyelveken szólás
Inkább ezt kellene központi helyen tartani
4
Jehova Tanúinak semmi köze a feltett kérdéshez, ők ugyanis a bibliát ebben a témában helyesen idéző 5-ös válaszoló véleményén vannak!
Az hogy kinek milyen félrevezetett gondolatai vannak erről-arról, nem jelent semmit. Az számít hogy mit tud bizonyítani a Szentírásból!
És tisztelt 4-es, ebben a legtöbb "tekintélyes" vagy kevésbé tekintélyes egyház elmarad a "versenyben"!
6
Nem is mondtam, hogy közük van a kérdéshez. Pusztán példaként hoztam fel, hogy legyen mihez hasonlítani és ők az egyik legismertebb szervezet akik a Hit gyülekezetére hasonlítanak.
Az alátámasztásos versenyt kinek a Bibliája szerint kell nézni?
Ha azt állítod, hogy Jehova Tanúi nagyon hasonlítanak a hit gyülekezetre, akkor nagyon nem vagy képben!
Bármelyik bibliából!
Pl a János 17:3 a te bibliádban is (ha van olyan) ellent mond a háromságnak. 😉
De az 1Korintusz 8:5,6 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!