A tanúkat miért óvják attól, hogy a kb 40-50 évvel ezelőtti saját kiadványaikat olvassák?
30
Pontosan ahogy mondod! A három glóriát le kell cserélni valami másra...
Nekem volna ötletem. 👍
Ha nem kapsz Istentől kijelentést a Bibliai Igék értelmezésére és ezt hiányt, tudatlanságot egy bizonyos szervezet hamis tanításai töltik ki.....Akkor nem jó kilátásaid vannak a jövőd felé mert az eredménye a félresiklás
😇😇😇
Kérdező ne dumálj, válaszolj arra amit kérdeztem.
Ha nem megy, vald be! Ha őszinte vagy, megteszed. Na mi lesz? 😉
Most már nem írom le mivel már említettem nektek több hónapig ezt tettem írtam az Igéket és vitatkoztam veletek a Biblia a világossá teszi vannak alkalmatlan képmutató emberek akiknek nem az Igazság a lényeg és fontos hanem egy szervezet valamint a szervezet által képviselt hazugságok.
Amit a szervezet mond az nektek olyan mintha Isten mondta volna pedig dehogy 😇😇😇
Volt egy kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Erre válaszul az egyik kedves tanútársatok ezt a választ adta na hát büszkék lehetek magatokra meg a híres szervezetekre ha egy másik keresztény felekezetet a Sátán szektájának tartotok ezek után van értelme bármit is válaszolni nektek???😇😇😇
Jézus sehol nem mondott olyat, hogy "mindegy, mibe merítkezel". Attól, hogy valamikor belemerítkezett Sátán valamelyik szektájába, attól valószínűleg csak mocskosabb lett.
@38
Nem szolgálhatsz egyszerre két úrnak (két Istennek).
Ha van egy szervezet, amelyet Isten elismer, helyesel és támogat, s van egy csomó másik, amelyik Isten- és Bibliaellenes tanokat hirdet, akkor az utóbbiakat Isten egyértelműen elítéli.
Én értem, hogy neked nem felel meg a Biblia, de ez nem a Biblia és Isten hibája.
Márpedig a Bibliából egyértelműen kitűnik, hogy ha nem a Teremtő Istent, Jehovát dicsőíted, akkor Sátánt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!