Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tanúkat miért óvják attól,...

A tanúkat miért óvják attól, hogy a kb 40-50 évvel ezelőtti saját kiadványaikat olvassák?

Figyelt kérdés
2024. máj. 21. 14:21
1 2 3 4 5
 21/41 KZitus ***** válasza:
„Az igazak ösvénye pedig olyan, mint a hajnal világossága, mely minél tovább halad, annál világosabb lesz, a teljes délig” Példabeszédek 4:18.
2024. máj. 22. 15:34
 22/41 anonim ***** válasza:
Kérlek hozz konkrét példákat! (pl hol van óvás, hol van rosszul fordítva a Biblia, stb.) Persze ha valamilyen okkal kitérsz a válasz elől azt is megértem. Nagyon szívesen beszélgetek veled ezekről a dolgokról. Ha már ennyire belementél ezekbe a dolgokba, ennyi energiát fektettél bele akkor biztosan érdekel. Ha kétséged van, vagy valami hihetetlennek tűnik az most még természetes.
2024. máj. 23. 07:26
 23/41 A kérdező kommentje:

Kedves Zitus!

Köszönöm hogy megosztottad ezt az Igét velünk, és egyetértek veled abban hogy ez az Ige azokra a tanúkra is vonatkozik akik őszinte szívvel igazán keresik az Istent, viszont meggyőződésem hogy azoknak akik nálatok a Biblia hamisítást végezték nem sok jót ígér az Isten...😇😇😇

2024. máj. 23. 07:40
 24/41 anonim ***** válasza:
Kérdező! Amíg csak minden alap nélkül sarat dobálsz a másik egyházára, addig csak vádaskodsz.
2024. máj. 23. 11:48
 25/41 A kérdező kommentje:

Nem sarat dobálok hanem kritikákat fogalmaztam meg veletek szembe ez azért óriási különbség.

A kritikára normális reakció hogy megvizsgálja az ember, hogy úgy vannak-e azok és nem az hogy alapból visszautasítja. Aki a kritikát visszautasítja megvizsgálás nélkül az alapból nárcisztikus ember vagyis a Jézabel szellemének befolyása alatt van mivel hívők vagytok ezt üldözésnek veszitek.

2024. máj. 24. 07:43
 26/41 anonim ***** válasza:

De ez eddig érintetlen sárdobálás volt.

De adok lehetőséget a javításra.

Ha a következő bibliai verset össze tudod hozni a teljes bibliával úgy, hogy az állítólagos háromságot veszed alapul, akkor hiteles leszel:

1Korinthus 8:5, 6

2024. máj. 24. 11:20
 27/41 A kérdező kommentje:

Akkor számotokra ezek a versek azt igazolják hogy Jézus azonos Mihály főangyallal???

Ez sajnálatos így azért nem is próbálkozom vele hogy összehozzam mert nincs értelme, Jézus személyéről már többször vitatkoztam itt veletek de amíg a sűrű homály ott van az elmén addig fölösleges ezt tenni....

2024. máj. 24. 14:01
 28/41 anonim ***** válasza:
Szóval fogalmad sincs semmiről, csak manipulálsz és mellé beszélsz! 😉
2024. máj. 24. 14:08
 29/41 A kérdező kommentje:
Van fogalmam erről a témáról mivel sokat tanulmányoztam,sem nem manipulálok sem nem mellébeszélek hanem mint említettem többször vitatkoztam veletek ezzel és más témában is. Ezért a veletek való vitában van tapasztalarlatom ismerem a válaszaitokat és a témához tartozó Igéket is amiket én említettem és azokat is amikkel ti próbáltátok semmivé tenni az Isten kijelentseit ami nem sikerült számotokra, az általad említett manipulációs technika az inkább rátok jellemző...😇😇😇
2024. máj. 24. 14:22
 30/41 anonim ***** válasza:

"így azért nem is próbálkozom vele hogy összehozzam mert nincs értelme"

Nem, nem azért, hanem azért, mert ebből nem tudsz jól kijönni. Ezt nem tudod beilleszteni a háromság dogmájába, hisz épp cáfolja azt.

Csak a melléduma megy.

2024. máj. 24. 14:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!