Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikorra várható és miképpen...

Bölcsek köve kérdése:

Mikorra várható és miképpen az ószövetségi megváltás (geula)?

Figyelt kérdés

máj. 19. 15:10
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Egyes rabbik véleménye szerint az 1949.10.21-én született Benjamin Netanjahu fogja majd a Messiásuknak, Immánuelnek ( [link] ) átnyújtani a kormánypálcát ( [link] , [link] ).

Donalt Trump 2020.09.15-én megajándékozta Netanjahut egy arany kulccsal ( [link] , https://www.youtube.com/watch?v=18ZNhygoByA ), ami a Fehér Háznak, az USA-nak és a szíveknek a szimbolikus kulcsa úgymond.

Netanjahu a politikai riválisait arra figyelmeztette 2021-ben, hogy ő "Isten kiválasztottja" ( [link] .

Netanjahu tegnap, 2024.10.02-án boldog új évet (Sáná Tová) kívánt Izrael számára és utalt arra, hogy ez az év (5785.) lesz a teljes győzelem éve ( [link] ). Ezzel kapcsolatosan az előttünk álló Hosáná rábbával záruló 7 napos Szukkot (sátrak) ünnepe (2024.10.17-23.) majd az ezt követő Semini áceret (24.) és a Szimchát Tóra (25.) ünnepek, vagy a következő Purim (2025.03.13-15.) és a szintén 7 napos Peszách (2025.04.13-19.) ünnepe kellene nagy jelentőséggel bírjon.

Donald Trumpnak szintén kell legyen szerepe az ószövetségi megváltásban, geulában, amire az alábbi izraeli érmék ( [link] , [link] , [link] ) is utalnak szerintem.

okt. 3. 13:41
 32/37 A kérdező kommentje:

30. bejegyzés:

"Kolosséiakhoz 3,2

A mennyei dolgokon gondolkozzatok, ne a földieken járjon az eszetek!"

Egyet kell értsek Pálnak ezen gondolatával, véleményével. Ennek érdekében mindenkinek ajánlanám a Schemhamphoras ( [link] ) lényegének tanulmányozását, ugyanis a vallások misztériumai enélkül nem érthetők meg, mivelhogy ezek kivétel nélkül kozmikus misztériumok.

okt. 3. 13:52
 33/37 anonim ***** válasza:

Szerintem Szent Szellem vezetése nélkül nem igazán lehet megmaradni a hazafelé tartó úton. Ő valóban elvezet minden Igazságra és figyelmeztet, jól imádkozik egy Krisztust követő életében, hogy meg tudjon maradni az Úton.

Áldjon meg Tégedet az Úr Jézus Krisztus.

okt. 5. 07:59
 34/37 A kérdező kommentje:

"Szerintem Szent Szellem vezetése nélkül nem igazán lehet megmaradni a hazafelé tartó úton."

A "Szent Szellemmel" kapcsolatosan esetleg hasznos lehet tanulmányozni a Schemhamphoras (Isten 72 szelleme - [link] ) lényegét.

okt. 11. 20:16
 35/37 anonim ***** válasza:

34

Szerencsére nem ilyen bonyolult Szent Szellemet figyelni.Csak el kellett olvasnom az Új Szövetséget és tanításokat olvasni és hallgatni.... közben emlékezetett arra, amire szükségem van az adott helyzetben.

okt. 11. 20:50
 36/37 A kérdező kommentje:

Válasz a 35. bejegyzésre:

Megnyugtató, hogy te ilyen szerencsés ember vagy...

okt. 11. 20:55
 37/37 anonim ***** válasza:

36

Mindenkinek kívánom ezt a Mennyei látást, hogy Jézus valóban él.

A Mennyben hazavárnak Téged is.

Beszélj Jézushoz, kérdezgesd, hogyan tudod Őt követni.

okt. 11. 21:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!