Mikorra várható és miképpen az ószövetségi megváltás (geula)?
Egyes rabbik véleménye szerint az 1949.10.21-én született Benjamin Netanjahu fogja majd a Messiásuknak, Immánuelnek ( [link] ) átnyújtani a kormánypálcát ( [link] , [link] ).
Donalt Trump 2020.09.15-én megajándékozta Netanjahut egy arany kulccsal ( [link] , https://www.youtube.com/watch?v=18ZNhygoByA ), ami a Fehér Háznak, az USA-nak és a szíveknek a szimbolikus kulcsa úgymond.
Netanjahu a politikai riválisait arra figyelmeztette 2021-ben, hogy ő "Isten kiválasztottja" ( [link] .
Netanjahu tegnap, 2024.10.02-án boldog új évet (Sáná Tová) kívánt Izrael számára és utalt arra, hogy ez az év (5785.) lesz a teljes győzelem éve ( [link] ). Ezzel kapcsolatosan az előttünk álló Hosáná rábbával záruló 7 napos Szukkot (sátrak) ünnepe (2024.10.17-23.) majd az ezt követő Semini áceret (24.) és a Szimchát Tóra (25.) ünnepek, vagy a következő Purim (2025.03.13-15.) és a szintén 7 napos Peszách (2025.04.13-19.) ünnepe kellene nagy jelentőséggel bírjon.
Donald Trumpnak szintén kell legyen szerepe az ószövetségi megváltásban, geulában, amire az alábbi izraeli érmék ( [link] , [link] , [link] ) is utalnak szerintem.
30. bejegyzés:
"Kolosséiakhoz 3,2
A mennyei dolgokon gondolkozzatok, ne a földieken járjon az eszetek!"
Egyet kell értsek Pálnak ezen gondolatával, véleményével. Ennek érdekében mindenkinek ajánlanám a Schemhamphoras ( [link] ) lényegének tanulmányozását, ugyanis a vallások misztériumai enélkül nem érthetők meg, mivelhogy ezek kivétel nélkül kozmikus misztériumok.
Szerintem Szent Szellem vezetése nélkül nem igazán lehet megmaradni a hazafelé tartó úton. Ő valóban elvezet minden Igazságra és figyelmeztet, jól imádkozik egy Krisztust követő életében, hogy meg tudjon maradni az Úton.
Áldjon meg Tégedet az Úr Jézus Krisztus.
"Szerintem Szent Szellem vezetése nélkül nem igazán lehet megmaradni a hazafelé tartó úton."
A "Szent Szellemmel" kapcsolatosan esetleg hasznos lehet tanulmányozni a Schemhamphoras (Isten 72 szelleme - [link] ) lényegét.
34
Szerencsére nem ilyen bonyolult Szent Szellemet figyelni.Csak el kellett olvasnom az Új Szövetséget és tanításokat olvasni és hallgatni.... közben emlékezetett arra, amire szükségem van az adott helyzetben.
Válasz a 35. bejegyzésre:
Megnyugtató, hogy te ilyen szerencsés ember vagy...
36
Mindenkinek kívánom ezt a Mennyei látást, hogy Jézus valóban él.
A Mennyben hazavárnak Téged is.
Beszélj Jézushoz, kérdezgesd, hogyan tudod Őt követni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!