Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ma van február 11. A lourdesi...

Ma van február 11. A lourdesi jelenés évfordulója, emléknapja. Kit hogy érint meg ez a nap?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Ez is egy nagy átverés
tegnapelőtt 15:31
 2/16 qkker1 ***** válasza:
30%
Az mi?
tegnapelőtt 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Egy paraszlányka beképzelte magának, hogy megjelent elötte a szüzmária, a sok ostoba meg elhiszi és odajár adakozni meg imádkozni
tegnapelőtt 17:23
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Rossz kategória, ez inkább vallási kérdés.

Nálunk most volt a betegek kenetének felvétele.

A nem vallásosoknak persze semmit nem jelent. Valószínűleg az sem ismert, hogy ez a nap amúgy a betegek világnapja. Érdemes lenne ezen a napon az egészségügyi ellátás méltóságára, a kórházi állapotokra, a betegjogokra, az eü alulfinanszírozottságára is is szélesebb körben felhívni a figyelmet.

tegnapelőtt 17:30
 5/16 anonim válasza:
46%
Most hallok (olvasok) erről életemben először. Szóval sehogy nem érint.
tegnap 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a lourdesi jelenés nagyon rejtélyes, éppen hogy idetartozik, mint a többi misztikus téma.
tegnap 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Alhasi görcseim vannak.
ma 02:59
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 NO-SPA
ma 07:33
 9/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Nekem annyit mond, hogy ez is a szokásos erőltetett kérdések sorába tartozhat, amit mintha szándékosan generálna valaki, vagy egy gép.

Nem életszerű egyébként, hogy valakit ez annyira foglalkoztatna.

Ráadásul nem is ezotéria, mivel Szűz Mária a kereszténység egyik központi figurája, illetve az iszlám is elismeri, mint Jézus anyját, szüzességével egyetemben.

Tehát a kérdés egyértelműen vallási kategória.

Az Ezotériába kerülhetett szokás szerint az egyik felhasználónak valamilyen provokatív, nem őszinte, hátsó szándékával is, amely felhasználó mintha csak kérdésgyártásra utazna.

ma 08:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves szervizmérnök úr! Nem találtam a vallás kategóriát,azért írtam ide. És nem vagyok se gép,se robot,sőt az Al se én vagyok. Köszönöm a hozzaszólását,rendkívül kedves(és cinikus).
ma 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!