Házasságon kívüli szex (paráznaság) tekintetében a "barátnőmmel" vagy egy prostival folytatott szex egy szinten van bűn tekintetében?
32#
Ez új.
Úgy látszik, hogy az első példámat szépen ignoráltad, azt már nehezebben tudtad volna kimagyarázni, igaz? :)
Értem, tehát azt mondod, ha ma két fiatal összefekszik, akkor onnantól fogva Isten előtt elválaszthatatlanul házasok.
Szerintem a Biblia elég zavarosan kezeli a szexualitást. Már ha azt kezelésnek lehet mondani... Mindenki azt olvas ki belőle amit akar.
Lóth, akit Isten méltónak tartott arra, hogy megmentse őt és családját Szodoma és Gomora elpusztítása előtt, angyalt küldött hozzá, hogy csomagoljanak, és tűnjenek el mielőtt Isten elpusztítja azokat (csak megjegyezném, hogy ők is Isten teremtményei voltak, csak selejtesre sikerültek?).
Nos, ez a kiválasztásra érdemes Lóth hallgatott is Isten követére - miközben a lányait bedobta volna a közösbe(!) megléptek. Lóth anyóka ugyan menet közben sóbálvánnyá vált, mert kíváncsi volt a pusztításra, de ez Lóthot nem nagyon zavarta. A lányaival békésen összefeküdt, és gyermekeket nemzett nekik! (ezt nem én találtam ki, ezt a Biblia írja!).
És ez csak egy példa.
Úgyhogy én nem élek bibliai erkölcsök szerint, és köszönöm szépen, nagyon jól el vagyok a szeretőimmel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!