Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kérdés a JW-hez, ha megtartjuk...

Kérdés a JW-hez, ha megtartjuk az anyák napját haragszik Isten?

Figyelt kérdés
Remélhetőleg Isten nem azt nézi vizsgálja ilyenkor hogy az ünneplés háttérben milyen pogány eredet van....
máj. 5. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tyű a Jehovás tényleg össze vissza is hazudozott a másik kérdésnél. Kik ezek? Még ők is hivők! Shame. Szép kis csapat! Sajnos ismerem őket! Semmi jó!
máj. 5. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hazudtam. A kérdező háborút szervez, aminek oka sincs.
máj. 5. 22:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Ajajj, gond van a fejekben nem szervezek semmiféle háborút én békepárti vagyok....
máj. 6. 06:03
 14/17 anonim ***** válasza:

13

Kedves Kérdező.

Nem rólad írtam, hanem arról a kérdezőről, akinek állítólag a Mamáját bántjuk. Bocsánat, nemjól fogalmaztam.

máj. 6. 06:22
 15/17 anonim ***** válasza:
14. ne mentegetőzzetek,nem sikerült valakit beszervezni,ennyike.
máj. 6. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

Tévedés.

Nem akarunk senkit beszervezni.

Isten dönt arról, hogy hívja vagy sem:

"senki sem jöhet hozzám, csak ha az Atya aki küldött vonzza."

Senki nem lesz Tanú, keresztény, ha Isten nem vonzza, én tehetek amit akarok...akkor sem.

máj. 6. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

-Isten dönt arról, hogy hívja vagy sem:-

Hozzátok max az ördög hivhat valakit. Ti nem Istentől vagytok. Ti hamis próféták vagytok a sok hamis jósolgatással s a többivel. Nálatok Isten a legkevésbé lehet. Ez le van irva a bibliában is,Isten nem hazudtolja meg önmagát.

máj. 7. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!