Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Jézus útját választom...

Ha Jézus útját választom akkor le kell mondanom a rockról és metálról és a fantasi könyvekről? Miért?

Figyelt kérdés
Öszintén nekem ezért is nem szinpatikus volt soha hogy megszabják ki mit hallgasson de azzal semmi baj hogy a mulatóst hallgatja vagy trágár rapot.meg hogy mit olvassak mert azt is megszabták mikor a vallásos iskolába oda jártam, nem tetszett a tanárnak például a Rirjia krónikák vagy a Boszorkányszombat mert az egyházat főgonoszként ábrázolták és azóta sem adta vissza a könyveimet ezért újat kellett nehezen helyettük beszereznem.

máj. 3. 11:19
1 2 3 4
 31/36 Jégszív ***** válasza:

#30.

Bizony, MELLÉTRAFÁLTAM! - bár ott is érintett vagy...

A 21-es és 22-es a két inkriminált komment.

máj. 8. 14:07
 32/36 anonim ***** válasza:
A kérdés továbbra is áll. Pusztán akkor másik válaszra.
máj. 8. 14:37
 33/36 Jégszív ***** válasza:

"A rock zenék kb. 99%-a lassan eltávolít Istentől."

"A kettő teljesen más és az internet rosszabb."

🤣 Ez VICC!

Az, hogy valaki ilyen tartalmakkal ismerkedik, még nem "viszi el Istentől"! - kivéve, ha nem saját elhatározásából akar eltávolodni tőle. Hát ez bizony megesik! És akkor az említett infó a hibás? Ugyan már!

máj. 8. 19:26
 34/36 anonim ***** válasza:

Nem vicc.

Nem értek egyet Gergellyel abban, hogy a zene legyen bármilyen elvinne Istentől de a logikája alapján az internetet még kevésbé kéne használnia és csak erre az ellentmondásra lettem volna kíváncsi, hogy akkor hogyan lehet, hogy az internetet azonban használja.

Ezzel lehet ő is egyetértek mert egy ideje nem válaszolt.

máj. 8. 21:01
 35/36 Potyondi Gergely ***** válasza:

Az internetet lehet használni Istennek tetsző dolgokra.

Az olyan rock zene hallgatása, amely eltaszít Istentől, az nem Istennek tetsző cselekedet.

Aki nem ért velem egyet, az magyarázza el, hogy miért tetszene Istennek az, ha valaki olyan rock zenét hallgat, ami eltaszít Istentől?

máj. 8. 21:26
 36/36 Potyondi Gergely ***** válasza:

Itt válaszolnak arra, hogy szabad-e kereszténynek világi zenét hallgatnia:

[link]

máj. 8. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!