Szerintetek miért jó az, hogy Jézus Krisztus még nem jött vissza másodszorra?
Ha egyszer Jézus eljön, és Isten irgalmának köszönhetően a Mennyországba kerülünk, a legkevésbé sem fognak hiányozni a videójátékok. Ott lenni, az Atya közelében jobb lesz, mint bármilyen földi öröm, és nem fog soha elmúlni a boldogság.
A világot elnézve, és az irányát, én nagyon örülnék, ha Jézus nemsokára visszatérne. Persze, rengeteg hibám és hülyeségem van, így jó lenne előtte még magamat is rendbe raknom.
Remélem a gyerekednek és azt mondod, hogy nincsen Mikulás <3
Vagy akár az óvodában.
Kedves #3-as válaszoló!
Én megértem, hogy nem hiszel Istenben, de kérlek tartsd tiszteletben másoknak a véleményét és hitét. Én sem kötök beléd azért, mert ateista volt, ráadásul, ha jól gondolom, a kérdés azoknak szólt, akik hisznek benne, hoyg Jézus el fog jönni.
Nagyon szívesen beszélgetek Veled a témáról privátban, de kérlek tartsd tiszteletben mások véleményét/válaszát/hitét, és ne személyeskedj. Le lehet írni tisztelettel, hogyha nem értesz egyet valakivel. Hogy egy klasszikust idézzek, a modor mutatja, mit érsz.
Végre egy normális 5-ös válasz!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!