Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az van, hogy meg akarok...

Az van, hogy meg akarok keresztelkedni, de anyukám azt mondta, hogy várjak még vele, mert hogy sok idő kell amíg eldöntöm, hogy akarom-e vagy sem.Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy mennyit várjak még vele.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

#család #kereszténység #bemarítkezés
2024. ápr. 13. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#8 Hát hogy érett vagyok e már eléggé hozzá, eléggé erősen el vagyok e köteleződve? Hát ugye az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében megkeresztelnek, és ez által Isten és emberek előtt kinyílvánítja az ember, hogy Istenhez tartozik, illetve azt is jelképezi, hogy az"óember meghal" és újak leszünk.

Igen meg van keresztelve, de nem keresztény.

Igen, az egész család be van oltva, mégis elkaptuk.

2024. jún. 13. 16:57
 12/17 anonim válasza:

Nekem nem engedték meg hogy beoltsanak, és ők sincsenek, de erről nincs nagy véleményem csak kérdeztem. Engem nem kereszteltek, bébikorban, mert a szüleim nem valami gyakorló hívők. A szüleim viszont vannak keresztelve, de akkor nem biblikusan szerintem csak bébikorbam, mert a nagyszüleim vallásosak. De a

biblikus keresztelkedés engem is érdekel. Utána fogok olvasni. Amúgy katolikus lennék, de így pogány hivatalosan, bár ez nem téma nálunk. Egyházadót így is kell majd fizetnem egyébként.

2024. jún. 13. 17:11
 13/17 anonim válasza:
A keresztelkedésnél kötelező a keresztszülő?
2024. jún. 13. 17:13
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Tudomásom szerint nem, de lehet rosszul tudom.
2024. jún. 13. 19:31
 15/17 A kérdező kommentje:
#12 Szüleim nem fizetikXD
2024. jún. 13. 19:32
 16/17 anonim válasza:
Jól teszik, mert az egyház egy politikai üzlet, és propaganda. Az állami egyházat én sem akarnám támogatni, ha majd kibújhatok alóla, mert a hit, és megtérés nem erről szól.
2024. jún. 13. 20:20
 17/17 Borzas_amobabajusz ***** válasza:
Ki volt az a marha, aki kitalálta, hogy az egyházadót kötelező fizetni????
2024. júl. 14. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!