Ádámot hány évesre teremtette Isten és azonnal voltak ismeretei, vagy rögtön rendelkezett a tudással?
Nem írom le még egyszer, ha nem érted, nem érted. Vagy ha nem akarod elfogadni, akkor nem akarod.
De csak egyetlen számítás, józan paraszti ésszel: ha 900 évig éltek, akkor elég fura lenne, ha ebből egy nő 40 évig lenne termékeny, mint egy ma 70-80 évig élő nő. Főleg ha tudjuk, hogy 130 évesen még szült és még utána is. Ezért teljesen felesleges erőltetned ezt a női nemzőképesség-problémakört.
Ha meg nem hiszed el ami a Bibliában van, akkor is teljesen felesleges erről neked írni bármit és nekem is bizonygatnom.
Akkor a megoldás, nyilván nem éltek 900 évig. Vagyis a mai időszámítási rendszer szerint, melyben 365 nap egy év, biztos nem.
"Ezért teljesen felesleges erőltetned ezt a női nemzőképesség-problémakört."
Nem csak azt erőltettem, a többi képtelen állításod is cáfoltam.
A #18 precíz és logikus magyarázatot adott,-de nyilván a szemellenzős istentelenek és JT gyűlölök- lepontozták.
Sajnálom!
18.Hsz!
Javaslom,kerüld a JT-k által szinte kizárólagosan használt kifejezéseket az előítéletek elkerülése végett!(királyság,Jehova,stb.)
Én pedig kívánom, hogy térj meg és hagyd el azt a gőgöt és gonoszságot, ami szívedben lakik.
Amit írt, azt pedig könnyedén cáfoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!