Keresztények, mit gondoltok a Barnabás evangéliumáról és más egyháznak ellentmondó dolgokról?
Örök életem van, a Menny az otthonom.
Ne zavarjon, hogy Jézussal járom végig a földi utam. Ő a jó Pásztorom.
Dávid zsoltára.
23 Az én pásztorom az Örökkévaló!
Minden jóval ellát engem:
2 dús legelőin megpihentet,
friss patakokhoz terelget,
3 felüdíti lelkem,
és az igazságosság útján vezet,
jóságos természete szerint.
4 Bizony, még ha a halál árnyékában,
sötét és mély völgyeken kell is átmennem,
akkor sem félek a gonosztól,
mert, te, Örökkévaló, ott is velem vagy.
Pásztorbotod megvéd, pálcád vezet.
5 Ellenségeim szeme láttára bőségesen megteríted asztalom,
mint szívesen látott vendéged előtt.[a]
Bizony, színig töltöd poharam!
6 Jóságod és szereteted körülvesz amíg csak élek,
az Örökkévaló házában[b] lakom, egész életemben.
"Örök életem van, a Menny az otthonom."
Talán bérelt helyed van a Mennyországban? :) Honnan tudod hogy oda kerülsz? Azt majd Isten eldönti. Javaslom készülj fel arra is hogy nem biztos hogy odakerülsz, tekintve hogy bálványimádó vagy.
"Ne zavarjon, hogy Jézussal járom végig a földi utam. Ő a jó Pásztorom."
Te nem Jézussal jársz hanem egy pogány hamisítás istenség Jézussal aki sosem létezett. Ennyi erővel azt is mondhatnád hogy Zeusszal vagy Herkulessel járod a földi utad.
Rómaiakhoz 1:18
Mert nyilván van az Istennek haragja mennybõl, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják
Jézus Krisztus az Igazság.
"Hogy lehet muszlim valaki 2024-ben"
Inkább az a kérdés hogy lehet keresztény valaki 2024-ben. Mondjuk a fejlett világban hanyat homlok menekülnek az emberek a kereszténységből. Itthon az utóbbi 20 éveben megfeleződött a keresztények száma. A legtöbben pedig az iszlámra térnek át világszerte. Szóval teljesen természetes hogy valaki 2024-ben muszlim de érthetetlen például te miért vagy még keresztény.
Én gyűlölöm a hazugságot, szerettem az igazságot.Kerestem a boldogságot.
Jézusban, az Igazságban megtaláltam mindent...sőt !
A többi vallás meg így járt, bennem győzött Jézus Krisztus szerelme. Tudom, ismerem Őt. Tuti jól döntöttem. Hozzá tartozom.
"Mert az kap ajándékba üdvösséget, örök életet, aki Isten fiában hisz.2
Szóval az iszlám szerinti egyistenhit helyett szerinted akkor lesz örök életed ha a pogány keresztény hamisítás három istenségben hiszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!