Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megkérdted már Istent hogy...

Megkérdted már Istent hogy segitsen rajtad?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 16:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Sokszor kértem a segítségét,amikor teljesen kilátástalan helyzetben voltam.Néha csodának is beillő változások történtek..
2010. okt. 25. 17:48
 12/25 anonim válasza:
89%

Ooo jeee nem is egyszer^^ és ahogy mondjátok csodával határos módon...jelenleg éppen költözöm, nah ezt már a környeztem is elismeri, hogy csoda. Bár Én a Szűz Anyától kértem segítséget, bár nem úgy ahogy az emberek gondolják...

25/F

LastOne.Left: nagyon érdekes dolgokat írsz, szívesen folytatnék veled egy privát beszélgetést^^

2010. okt. 25. 18:31
 13/25 anonim válasza:
89%
Igen.. sok mindent kértem már és segített nekem: )
2010. okt. 25. 18:58
 14/25 anonim ***** válasza:

Én az Istennőben és Istenben hiszek - és igazából nem is konkrét segítséget kértem tőle. Úgy vélem, nem szórakozásból történnek velem negatív dolgok is, hanem mert tapasztalnom kell, vagy én idézem elő azokat. Épp ezért, én a "legyen meg a te akaratod"- elve szerint élek, csak azt kérem tőlük, hogy adjanak erőt elviselni a szenvedést is, és mindig megtalálni a fényt.

Eddig meghallgattak, mert még mindig itt vagyok :)

2010. okt. 25. 19:07
 15/25 anonim ***** válasza:

18:31. :)

Várom leveledet akkor kedves válaszoló. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 25. 19:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Rossz a kategória.
2010. okt. 25. 19:19
 17/25 anonim ***** válasza:
92%

Eleinte kértem tőle pár dolgot. Volt ami teljesült, volt ami nem, de végül mindig kiderült, hogy oka volt, amiért nem teljesült és valami sokkal jobbat kaptam cserébe VAGY tanulságul szolgált nekem az eset.

Ezen elmeditálva most már csak a Jézustól tanult módon imádkozom az egyetlen imát, amit szívből el tudok mondani: LEGYEN MEG A TE AKARATOD.

Freya

2010. okt. 25. 20:50
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

Az a vicces, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat, hogy kérni, és követelni nagyon tud mindenki... és káromolni Istent, amikor nem segít az első szóra.

Kérdezem azoktól, akik úgy érzik, hogy Isten nem szól:

-mikor fogtad utoljára a kezedbe a Bibliát?

-mikor adtál hálát Istennek azért, hogy élsz, és hogy egészséges vagy?

-mikor mondtad ki őszintén azt, hogy elhiszem, hogy Isten létezik, és elhiszem, hogy elküldte Jézust, az ő egyszülött fiát, aki meghalt minden ember bűnéért?

Igen, nagyon könnyű kérni. De hinni és hálát adni már senki nem akar. Néha már én magam sem értem, hogy Isten mit szeret az emberekben:(

De én szeretem, és hiszem és megvallom, hogy ő él.

2010. okt. 25. 23:05
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Néha, igen. De aztán emlékeztetem magam, hogy felesleges, mert ha tényleg szükségem van valamire, megadja. Ha pedig valami nem sikerül úgy, ahogy arra számítottam, elgondolkodom, nem volt-e szükségem erre a kudarcra, hogy a fejemhez kapjak, és változtassak valamin?

Korábban sok kudarc és fájdalom ért, ezt pedig idővel megtanultam a saját hasznomra fordítani. Megtanultam, hogy az ember csak fájdalmak révén képes tanulni, de, ha tanulni képes belőle, akkor másként is meg lehet élni azt.

Ha van valami, amit rendszeresen kérek Istentől, akkor az az, hogy több szempontból vizsgálhassam meg a dolgokat, és sose ítéljek elhamarkodottan.

2010. okt. 25. 23:57
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

Olvasd el a Bibliát!!!

Én többször kiolvastam! Az Ó szövettségben vannak gyílkosságok stb. de ha figyelmesen olvasod azok nem az Isten vérszomjasságát irják le nekünk. Akik Őt imádták és Benne bíztak, /Dániel, Sidrák, Misák és Abednegó, Dávid/ és még nagyon sokan, azokat egész életükben végig kisért Isten áldása. Az fontos, hogy ne csak akkor kérd Isten, hogy segítsen ha bajban vagy! Ő nem egy autómata, hogy bedobom az érmét és kijön az ajándék!! De azt hidd el, hogy az Isten egy szerető Atya, olyan nagy szeretetre senki sem képes mint Ő. Én nagyon sajnálom, hogy a Mindenség Uráról, a Teremtő Istenről hamis képed van, de imádkozom érted, hogy érezd meg az Ő szeretetét, Jézus Krisztuson keresztűl.

Nap mint nap, óráról órára megtapasztalom, hogy amit hittel kérek Jézuson keresztűl az Atyától azt megkapom. Kérjetek és adatik zörgessetek és megnyittatik, Máté 7.7, Márk.11.24. Most nem tudom igehellyel alátámasztani, de Jézus azt is mondja, bármit kértek az én nevemben megadja nektek a ti mennyei Atyátok. Csodálatos, csak kérni kell és hinni!!!

Baráti üdv. Lizi

2010. okt. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!