Megkérdted már Istent hogy segitsen rajtad?
Én tulajdonképpen egy dolgot "kértem", és akkor nem is tudtam, hogy konkrétan Istenhez idézem, egyszerűen csak kellet valami, amivel korrektül szemlélhetek, és elkerülhetem a hibákat, tévedéseket...és teljesítette, azóta igazából nincsen szükségem kérésekre, mert tudja, hogy én én vagyok, és tudja jól mi "kell" nekem, nekem pedig elég elfogadnom tejes szívemből Őt, ami mellesleg mélyebb valója az embernek, igazi önmagunk, az Önvaló...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
Olvasd el a Bibliát.
Aztán gondolkodj el azon, hogy attól az istentől, aki megparancsolja neked hogy kövezd halálra gyermekeidet, ha szófogadatlanok, vagy [illessz be ide tetszés szerinti mennyiségű példát az ezersoknéhány közül a keresztény isten irdatlan vérszomjára és kegyetlenségére] akarsz-e egyátalán valamit. Vagy hogy egyátalán nem gyerekes-e hinni ebben a csecsemőgyilkos, nőgyűlölő, néppusztító mikulásban, akit ti istennek hívtok.
Kértem,de sajnos évek óta kérek tőle valamit,de még mindig nem teljesítette...:(
Last One Left,nem tudnál segíteni,hogy miért lehet ez?
Kedves 16:55. :)
Aki Istenben hisz, az nem egy égi mikulásban hisz, azokkal a tulajdonságokkal, amikkel te felruháztad...aki Istenben hisz, az az egységben, a világ egésznek tekintésében hisz, a tiszta önzetlen szeretetben, a teljes elfogulatlanságban, igazságosságban, bölcsességben, akaratban és erőben. Amiről te beszélsz az nem Isten, és a Biblia sem ilyennek mutatja be...csak az emberek társítanak mellé negatív jelzőket, mert tévedésükben félreértelmezik a mondanivalóját. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
kedves második 16:55. :)
ha elárulod mi az, akár privátban is, talán ki tudjuk találni. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
A kérdésre válaszolva: Igen, és segített.
De nem az ószövetségi "mikulás" lehetett :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!