Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megkérdted már Istent hogy...

Megkérdted már Istent hogy segitsen rajtad?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 16:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

Én tulajdonképpen egy dolgot "kértem", és akkor nem is tudtam, hogy konkrétan Istenhez idézem, egyszerűen csak kellet valami, amivel korrektül szemlélhetek, és elkerülhetem a hibákat, tévedéseket...és teljesítette, azóta igazából nincsen szükségem kérésekre, mert tudja, hogy én én vagyok, és tudja jól mi "kell" nekem, nekem pedig elég elfogadnom tejes szívemből Őt, ami mellesleg mélyebb valója az embernek, igazi önmagunk, az Önvaló...:)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 25. 16:49
 2/25 A kérdező kommentje:
Én is elfogattam teljes szivemböl.
2010. okt. 25. 16:50
 3/25 anonim ***** válasza:
néha kerültem már olyan helyzetbe. de nem segített. :)
2010. okt. 25. 16:52
 4/25 anonim ***** válasza:
41%

Olvasd el a Bibliát.

Aztán gondolkodj el azon, hogy attól az istentől, aki megparancsolja neked hogy kövezd halálra gyermekeidet, ha szófogadatlanok, vagy [illessz be ide tetszés szerinti mennyiségű példát az ezersoknéhány közül a keresztény isten irdatlan vérszomjára és kegyetlenségére] akarsz-e egyátalán valamit. Vagy hogy egyátalán nem gyerekes-e hinni ebben a csecsemőgyilkos, nőgyűlölő, néppusztító mikulásban, akit ti istennek hívtok.

2010. okt. 25. 16:55
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

Kértem,de sajnos évek óta kérek tőle valamit,de még mindig nem teljesítette...:(

Last One Left,nem tudnál segíteni,hogy miért lehet ez?

2010. okt. 25. 16:55
 6/25 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 16:55. :)

Aki Istenben hisz, az nem egy égi mikulásban hisz, azokkal a tulajdonságokkal, amikkel te felruháztad...aki Istenben hisz, az az egységben, a világ egésznek tekintésében hisz, a tiszta önzetlen szeretetben, a teljes elfogulatlanságban, igazságosságban, bölcsességben, akaratban és erőben. Amiről te beszélsz az nem Isten, és a Biblia sem ilyennek mutatja be...csak az emberek társítanak mellé negatív jelzőket, mert tévedésükben félreértelmezik a mondanivalóját. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 25. 16:58
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

kedves második 16:55. :)

ha elárulod mi az, akár privátban is, talán ki tudjuk találni. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 25. 17:00
 8/25 anonim ***** válasza:
59%
én hiszek benne, se isten se a sátán nem létezik, csak jó és rossz lelkek illetve szellemek, és azoknak vezetőik... mindenkinek meg kell tanulnia az élet szenvedésein keresztül azokat a dolgokat amiket meg kell! L/18
2010. okt. 25. 17:06
 9/25 anonim ***** válasza:
95%
Mert "Isten" jól tudja, hogy a nagyobb dolgoknak mikor és hogyan kell bekövetkeznie az életünkben. Én is évek óta várok valamire, de ő jobban tudja, hogy talán még nem is vagyok kész az elfogadására. Sok mindent szerettem volna már, amit utólag nagyon nem bánok, hogy nem kaptam meg :)
2010. okt. 25. 17:06
 10/25 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
90%

A kérdésre válaszolva: Igen, és segített.

De nem az ószövetségi "mikulás" lehetett :-)

2010. okt. 25. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!