Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha kérem a védőangyalom, hogy...

Ha kérem a védőangyalom, hogy segítsen jó útra téríteni édesapámat ér valamit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 02:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy mást az akarata ellenére nem tudsz megváltoztatni ilyen módon.
2010. júl. 23. 06:48
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
sajnos, nem. Apukádat esetleg ha meg nem kéred.
2010. júl. 23. 08:16
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Igen, sokat segithet.

Ha érdekel a téma ajánlom elolvasásra

Peter Kreeft: Angyalok és démonok; Mit tudhatunk róluk?

c. könyvét

[link]

2010. júl. 23. 08:28
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha keresztény vagy, a Biblia azt állítja,hogy az Atyától kell kérni, Jézus nevében. Az angyalokhoz nem imádkozunk,őket nem imádjuk. A te védőangyalodnak amúgy sem az a szerepe hogy az édesapád életébe avatkozzon.

Ha nem vagy keresztény, akkor tárgytalan amit az előbb írtam.

Mennyi idős vagy, édesapád mennyire vesz komolyan téged? Nem tudsz vele beszélgetni? És milyen rossz útról kéne letéríteni? Semmi közöm hozzá, csak ez így homályos, néha egy jó beszélgetés és megteszi a magáét. Másfelől: általában nem avatkozhatunk bele abba, amit a szüleink csinálnak.

2010. júl. 23. 11:44
 5/16 A kérdező kommentje:

Alkoholista,nem akar dolgozni,napokig nem jön haza,kikészíti a családot,elviszi itthonról a dolgokat.

Beszélni beszéltem vele,nem ér semmit mert általában részeg.

Köszönöm a válaszokat!

17/L

2010. júl. 23. 13:13
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Angyalokban ma már nem csak keresztények hisznek, a legtöbben így nevezik a ránk vigyázókat, akkor is, ha más vallásúak:)

Egyébként én a helyedben azt kérném, hogy küldjenek egy angyalt édesapád mellé. A te védőangyalod neki nem tud segíteni, de egy másik igen.

2010. júl. 23. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Rá lehet vezetni, hogy a jó utat válassza. Csupán a megfelelő közelítés kell hozzá. A te védőangyalod, pedig az ő védőangyala is egyben, ugyanis egyetlen egy védelmező létezik, és az maga Isten(Önvaló). :)

Ne csak reméld, hogy megváltozik, hanem TUDD, hogy felismeri magában a jót, és onnantól azt fogja tenni. Egyébként van egy segítség, ami megértetheti vele ezt a dolgot, csak kérdés mennyire nyitott az ilyenekre, mert lehetséges, hogy nem annyira, ezért kell beszélgetni vele, megérteni, és türelmesnek lenni hozzá. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 23. 17:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért az furcsa, hogy azt mondod, hogy az angyalokhoz nem lehet imádkozni, amikor a katolikus miséken nagyon sokszor imádkozunk Szent Mihály arkanygalhoz az alábbi imával: Szent Mihály arkangyal,

védelmezz minket a küzdelemben;

a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk!

Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!”

Te pedig, mennyei seregek vezére,

a sátánt és a többi gonosz szellemet,

akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban,

Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére!

Amen.

Szerintem nyugodtan imádkozz, akár védőangyalodhoz is, ő biztos meghallgat, mivel ő a nap 24 órájában figyel rá és továbbítja kérésedet Jézusnak. DE ne csak a védőangyalodat kérd, hanem imádkozz a Mennyei Atyához, Jézushoz, a Szűzanyához, és a védőszentedhez is.

2010. júl. 24. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Ők szintén veled vannak a nap 24 órájában.
2010. júl. 24. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem! Az angyal az nem Isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérd az Istent! OK?

2010. júl. 25. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!