Telefon böjt, hogyan csináljam?
Közelebb szeretnék kerülni Istenhez, mert úgy érzem a telefon elveszi az időt amit vele tölthetnék és felesleges időpazarlás.
De ha megpróbálom, hogy jó akkor nem fogok telefonozni,kikapcsolom a WiFit pár perc múlva megint telefonozok és elegem van és bűntudatom, nem tudom mit tehetnék.
"ne adj Isten imádkozz"
Tudod, mit beszélsz? Most akkor imádkozzon, vagy ne adja Isten, hogy imádkozzon?...
Igen, én ezt már megtettem, 3 éve nincsen se instám, se snapem, se facem, se tiktok ilyesmi. Pár hónapja volt discordom, de azt is letöröltem. Nincs semmi ilyesmim, de nekem is az a bajom, hogy azhelyett más alkalmazásokkal töltöm az időmet. Messengerem van, de csak azért, mert az osztálycsoportok ott vannak, és a barátaimmal ott beszélünk, de igazából ennyi.
Ohh értem. Ez nagyon jó hogy nincs ilyen. Akkor próbáld ki amit mondtak a többiek,hogy tedd le a másik szobába. Csak egy kis időre mindig. És vedd is le a hangot. Legalábbis az értesítésekét ha írnának messengeren. Mert ha meghallod hogy pittyeg akkor persze hogy azon fog járni az eszed hogy ki,mit írhatott. Én is ilyen voltam tudom h milyen. Próbáld ki ezt akkor. Néha néha átviszed a másik szobába és max a hívásra teszed rá a hangot. Egy fél óráig próbáld ki és addig keresd Istent. Olvass imádkozz. Kérd hogy ne a telefonon kattogjon az eszed. Tisztítsa meg az elmédet ettől a zavaró tényezőtől főleg mikor keresed Őt. Mert nálam is volt olyan hogy mikor imádkoztam akkor is a telefonozáson járt az eszem. Hiába imádkoztam és olvastam.... mégis a figyelmem nem Isten dolgain volt. Ezért kérd Őt hogy segítsen Őrá koncentrálni.
Zsoltárok 121:1-3 RÚF
[1] Zarándokének. Tekintetem a hegyekre emelem: Honnan jön segítségem? [2] Segítségem az Úrtól jön, aki az eget és a földet alkotta. [3] Nem engedi, hogy lábad megtántorodjék, nem szunnyad az, aki védelmez téged.
Ha te megteszed a magad részét akkor Ő is megfogja tenni az övét. Segít majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!