Ha imádkoztok valamiért, kértek valamit Istentől, megadja, vagy megtörténik?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt mert én nem tudok egy olyan dologra gondolni amit nem sikerült volna miután imádkoztam érte. Jó, nyilván nem kértem hogy hulljon az ölembe 50 millió forint hanem hétköznapi dolgokat. Sokszor nem is az történt amit kértem, hanem még egy annál is jobb alternatíva vagy opció.2024. febr. 12. 17:58
11/12 anonim válasza:
Ha hiszel Istenben akkor igen.
12/12 anonim válasza:
Isten megsértése, hogy azoknak akik hisznek benne mindent a javukra cselekszik. Ha az amit kérsz nem ütközik Isten akaratával és azzal, hogy mi a számodra a jó hosszú távon(mert lehet, hogy a kérés pillanatában ezzel nem vagy tisztában). Nekem volt már, hogy nem teljesítette a kérésemet, de utána hálát adtam ezért, mert kimerült, hogy az volt a legjobb számomra. De nagyon sokszor magadta és nagyon boldog voltam, és dicsértem az ő nevét.De az ima végén mindig elmondom Neki, hogy legyen meg a te akaratod.Jézus is azt, mondta, hogy ha lehetséges múljon el tőle az a pohár( a kereszthalál) ha lehetséges, de meghagyta, hogy az Atya akarata érvényesüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!