Akik nem hisznek Jézus Krisztusban! Mit fogtok csinálni,
és hogyan reagáltok ha megtörténik az elragadtatás, és
több milliárd Jézus hívő tűnik el hirtelen a Mennybe?
Katolikus vagyok, és én sem hiszek a neoprotestáns Star Trek-be illő sci-fi-tekben, hogy Jézus felsugároz minden "igaz hívőt" a Mennybe.
Nem lesz ilyen, egyik nap még menni fog a hétköznapi élet, aztán hirtelen már ott leszünk az Ítélőszék előtt. Jézus majd úgy jön el "mint egy tolvaj az éjszakában".
2020. szept. 30. 00:00
2/46 A kérdező kommentje:
Ez a baj. Olyan sok leírás van :(
akkor az az állás, hogy visszatér hirtelen a Messiás a Mennyből, és minden Jézus hívőt és Biblia hívőt megvéd, míg a hitetlen embereket elpusztítja? De a hitetlenek nem kapnak esélyt? Nem csináltak semmi gonoszságot, mint Hitler.
https://www.youtube.com/watch?v=lZGSrl7wMoY&t=423s
de akkor ez mi? :(
Én azt fogom csinálni, hogy kideritem, hogy kiket raboltak el az UFO-k, akarom mondani Jézus, és elmegyek a vagyonukért. Több milliárd ember vagyona az enyém, na most, azt mind beviszem a bükkösbattanyai kistemplomba, mint adomány, és tessék- én is megvettem a VIP jegyet a mennyek országa diszkóba, ahol DJ Szent Péter Baszatja neki a ritmust
2020. szept. 30. 00:05
A katolikus álláspont az, hogy egyszer csak vége lesz a világnak, de senki sem tudja, hogy mikor. Nem lesznek jelek, meg próféciák, hanem egyszer csak MINDANNYIAN ott fogunk állni Jézus előtt, és nem fognak egyes "kiválasztottak" hamarabb felkerülni hozzá. A Jelenések Könyve pedig a korai keresztények szenvedését írja le Néró, a kereszténygyűlülő római császár uralma alatt, nempedig valami eposzba illő világvégét.
2020. szept. 30. 00:06
5/46 A kérdező kommentje:
Ijesztő! :O és izgalmas.
Tehát, ülök a gép előtt, utána pedig azt veszem észre, hogy a Paradicsomban vagyok? Mert nagyon sok embert kell majd megítélni akkor.
Bizony, ülsz a gép előtt, és hirtelen ott leszel Jézus félelmetes ítélőszéke előtt. Dehát Jézus maga Isten is, ugye Szentháromság Atya-Fiú-Szentlélek, tehát nem lehetetlen számára egyszerre mindannyiunkat megítélni.
2020. szept. 30. 00:10
Elég nagy LAG lehet a szerón ha pármilliárd ember egyszerre van fent
2020. szept. 30. 00:19
8/46 A kérdező kommentje:
Érdekes. De a Tanúk szerint nincsen Pokol. Mert Isten a szeretet, és nem csinálja azt, hogy tüzes kemencében égjünk örökre.
Isten szerető, de igazságos is. Olyan, mint egy oroszlán. Bölcs, nyugodt, és megfontolt, de ha kell odacsap és harap. Vannak emberek akik csak a tüzes kemencét érdemlik vagy tetteik miatt, vagy amiatt mert gondolkodásmódjuk nem méltó ahhoz, hogy Isten Országának alattvalói legyenek.
2020. szept. 30. 00:22
10/46 A kérdező kommentje:
jaja :)
És elég csak hinni meg megkeresztelkedni akkor?
Kapcsolódó kérdések: