Tételezzük fel, hogy megtörténik a feltámadás. Ki ahány évesen halt meg, úgy támad fel?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 14:42
1/28 anonim válasza:
Nem. A lélek támad fel. Nem emberi formában leszel.
2/28 anonim válasza:
Egyesek szerint a test is feltámad. Nos az viszont nem lesz valami guszta. Szaftos csontvázak meg oszladozó testek...
3/28 anonim válasza:
Én már eleve nem értem a feltámadást.
Valaki meghal, és ha megérdemli, a mennyországba kerül, ahol minden tökéletes, ott ül az Úr oldalán.
Most akkor egy napon megszólalnak a harsonák, és elrángatják őt onnan, vissza a földre?
Vagy mennyország vagy feltámadás, valaki eldönthetné már.
4/28 anonim válasza:
"Én már eleve nem értem a feltámadást. "
Nem is fogod megérteni. Nem neked való az ilyen ...
5/28 anonim válasza:
"Egyesek szerint a test is feltámad. Nos az viszont nem lesz valami guszta. Szaftos csontvázak meg oszladozó testek..."
Ne aggódj, nem fog sokáig tartani. Ítéletkor mész a lecsóba. Mi hívők pedig megdicsőült testet kapunk
6/28 anonim válasza:
Mennyországban senki sem kerül azonnal. Amikor meghalsz akkor meghaltál. Bibliában is le van írva szépen, de most nem akarok igéket bemásolni. Majd amikor eljön Jézus második eljövetele akkor mindenki aki hitt az kerül az Úr Birodalmába. Később a történelem során élt emberek ítélet elé kerülnek és majd eldöntetik, hogy örökre megszűnik-e vagy örökké lehet.
7/28 anonim válasza:
Ha ránézel a világra akkor szépen látszik, hogy minden ami le van írva a Bibliában igaz és közeledhetünk afelé ami történni fog. Főleg amikor 7 éven át tartó békés egyezményről fogsz hallani akkor gondolj erre vissza. :). Mert azzal elkezdődik az egész.
8/28 anonim válasza:
5
Jó de addig meg mi lesz velem? Nem mehetnék halál után egyből a lecsóba?
9/28 anonim válasza:
Azt. HA igaz, amit elhiszel és nem csak áltatod magad.
10/28 anonim válasza:
Nem fogsz egyből a lecsóba menni, mert felfogsz te is támadni Isten színe előtt. És amikor másodjára kell "meghalnod" az sokkal rosszabb lesz, mint a földi halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!