Mit jelent a szentlélek-szellem káromlás gyalázás?
Máté 12:31
Ezért figyelmeztetlek benneteket: az emberek mindenféle bűnös tettükre és Istent gyalázó beszédükre kaphatnak bűnbocsánatot. De van egy kivétel: aki a Szent Szellemet gyalázza, az nem nyer bocsánatot soha.
Mire nincs bocsánat?
Akkor kiskorúakkal találkoztál.
Ha kapnál nyelveken szólás ajándékát, akkor Te épülhetnél már, nemde.
De ellen beszélsz A Szent Szellem tevékenységének még mindig. Úgy hívják ezt, hogy hitetlenség.
"Te épülhetnél már, nemde."
Én Isten szellem általírt szavából épülök,ami által másoknak is segítek.
A nyelveken szólás pedig létező emberi nyelvek voltak, és nem is hirdeted más létező nyelveken Isten királyságának jó hírét....
Egymás épülését kell segíteni, a szellem az írások megértését szorgalmazza napjainkban.
(Héberek 10:24, 25) 24 Ezenkívül figyeljünk egymásra, hogy szeretetre és jótettekre ösztönözzük egymást, 25 és ne hanyagoljuk el az összejöveteleinket, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítsuk egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.
Te írtad, hogy a "gyülekezet" nem fontos. Ismét Isten szellemmel írott szava ellen beszélsz.
Hát a Jehova tanúi gyülekezetét Neked sem javasolnám.
A gyülekezet arra adatott, hogy Krisztusba vetett hitünket erősítse és felnőtt korúra neveljen.
Megtanítson Jézus tanítványának lenni.
Az első parancsolat a fontos és a második. A gyülekezet csak akkor, ha az Úr odavezet nevelni, tanítani.
Bizonyságod van már, hogy bekerültél az Igazságba ?
Milyen változást tapasztaltál?
Mindenkinek van saját tapasztalata...
Akkor nem tudsz vallást tenni az emberek előtt...
Máté 10:33
Aki azonban nem vállal engem az emberek előtt, arról én is azt fogom mondani Mennyei Atyám előtt, hogy semmi köze hozzám.”
Így, hogy is van az, hogy egymás hite által épültök ?
Jó, ha nem szereted az Igazságot ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!