Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van aki még rajtam kívül unja...

Van aki még rajtam kívül unja az életét és várja, hogy Jézussal legyen a mennyországba?

Figyelt kérdés

2024. febr. 3. 11:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is unom
Talán
9 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A földi élet is Isten ajándéka, ha unod, akkor lehet valamit rosszul csinálsz benne.
2024. febr. 3. 11:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű oda bekerülni, "az unom az életet és nem teszek semmit csak várok" pont nem elég. Ez a "jóra való restség" iskolapéldája.
2024. febr. 3. 11:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok értelme van az olyan szavazásoknak amikor a lehetőségek csak arra terjednek ki, hogy egyetértesz a kérdezővel.

Egyébként nem te voltál az a kérdező akinek nincsen munkája és pénze se nagyon és az anyukájával él mert "annyira csak Isten érdekli"?

2024. febr. 3. 11:52
 4/22 anonim ***** válasza:
Természetesen várom hogy a mennyben legyek. De addig is itt van dolgunk a földön. Ha nem lenne, Isten egyből a mennybe teremtett volna minket.
2024. febr. 3. 11:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy unalmas az életed, és nem kell állandóan egyszerre több problémával is küszködnöd.
2024. febr. 3. 12:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas vagy céltalan, tartalmatlan, kilátástalan?
2024. febr. 3. 12:29
 7/22 A kérdező kommentje:
szó nincs arról hogy ne lenne célom. Mindössze annyi van hogy megittam 3honap után egy sört és tompaságott okozott ami azt eredményezte, hogy unalmasnak éreztem az életet
2024. febr. 3. 12:34
 8/22 anonim ***** válasza:
:D Jobb élet mindig jöhet, de az nem üres ígérete hülye feltételekkel, amiket a másik szekta el is ítél. Én két kicsi és egy nagy sört reggeliztem eddig 🤭
2024. febr. 3. 12:45
 9/22 anonim ***** válasza:
12%

Ha az apostolok is így gondolkodtak volna, be se léphetnének a "mennyországba".

Továbbra sem értem, miért akar mindenki oda menni, mikor Istennek az emberekkel és a Földdel más a szándéka.

Ha pedig valaki itt unja magát, mi a biztosíték, hogy ott nem fog unatkozni?

Ja, és sört se lehet inni.

2024. febr. 3. 17:41
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

"Továbbra sem értem, miért akar mindenki oda menni"

Azért, mert Jézus úgy beszél róla, mint egy olyan jó helyről, amit el se tudunk képzelni, amit Isten már a világ kezdete óta készít nekünk, Jézus is azért ment el, hogy helyet készítsen nekünk:

"Atyám házában sok hely van, ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Azért megyek el, hogy helyet készítsek nektek."

2024. febr. 3. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!