Van aki még rajtam kívül unja az életét és várja, hogy Jézussal legyen a mennyországba?
Sok értelme van az olyan szavazásoknak amikor a lehetőségek csak arra terjednek ki, hogy egyetértesz a kérdezővel.
Egyébként nem te voltál az a kérdező akinek nincsen munkája és pénze se nagyon és az anyukájával él mert "annyira csak Isten érdekli"?
Ha az apostolok is így gondolkodtak volna, be se léphetnének a "mennyországba".
Továbbra sem értem, miért akar mindenki oda menni, mikor Istennek az emberekkel és a Földdel más a szándéka.
Ha pedig valaki itt unja magát, mi a biztosíték, hogy ott nem fog unatkozni?
Ja, és sört se lehet inni.
"Továbbra sem értem, miért akar mindenki oda menni"
Azért, mert Jézus úgy beszél róla, mint egy olyan jó helyről, amit el se tudunk képzelni, amit Isten már a világ kezdete óta készít nekünk, Jézus is azért ment el, hogy helyet készítsen nekünk:
"Atyám házában sok hely van, ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Azért megyek el, hogy helyet készítsek nektek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!