Hittek a halál után bármilyen létben a világ legnagyobb elméi? Pl. Einstein, Tesla, Da Vinci, Goethe, Gauss, stb...?
Tesla és Einstein valószínűleg igen.
Mindketten egy magasabb szintről születtek le embernek, hogy lehozzanak a bolygóra alaptechnológiákat.
Tesla le is írja a naplójában, hogy elképzelte az áramköröket, kapcsolásokat a fejében, és zöldre váltott a kép ha jó. pirosra ha rossz volt az elképzelés.
Amikor emberi testben tartózkodtak, maximum csak sejthették, és egy-egy álom-élményt kaphattak, hogy van/voltak korábbi életeik.
Meg kéne nézni mindegyiküknek a személyes naplóit, levelezéseit ahhoz, hogy erre a kérdésre választ lehessen adni.
De mondjuk Leonardo-ról mint keresztény humanista nehezen tudom elképzelni, hogy ne hitt volna a halál utáni életben, pláne, hogy a műveiben is foglalkozott a témával (Víziók a világvégéről grafika sorozat).
Tesla apja ortodox pap volt, anyja is ortodox papi családból származott, az egyik testvéréből ortodox püspök lett. Ettől még nem biztos, hogy ő is vallásos volt, de azért otthon biztos szóba került a téma...
Tesla UFO hívő volt.
Egyébként mi van azzal a keresztény pappal, aki az ősrobbanást fedezte fel?
Einstein - Inkább etnikailag volt zsidó, de amikor hívő volt, akkor nem a haragos Istenben hitt, inkább egy teremtőben.
Tesla - Kritikus volt a vallással szemben.
Da Vinci - keresztény humanista.
Goethe - bírálta az egyházakat, és többször úgy írt, mint aki nem nagyon hisz Istenben.
Gauss - mélyen vallásos
Newton - ariánus
A pap, aki kitalálta az ősrobbanás elméletét:
Georges Lemaître (1894–1966) belga pap, a Leuveni Katolikus Egyetem fizika és csillagászat tanára.
Ezért nyilván kapok majd lepontozást, de elmesélem. A tanítványa vagyok már lassan két évtizede egy Kínában és Amerikában is ismert-elismert csikung mesternek. Rendszeresen gyógyít, tart előadásokat, stb.
5-6 éve mesélte, hogy megkereste egy amerikai tudós, Stephen Hawking, aki hallott a mester tanításairól, hogy gyakorlással a lélek ki tud lépni a testből, és tud utazni a világegyetemben.
Arra kérte a mestert, hogy menjen el a világegyetem egy bizonyos pontjára, és nézzen meg egy fekete lyukat, amit ő fedezett fel.
A mester ezt megtette, és beszámolt utána a tapasztalatairól a tudósnak.
Tudom hogy ez mennyire hihetetlen és elfogadhatatlan -én mérnöként ezt pontosan tudom- de gondoltam elmesélem, mert a tudományban sokkal több lyuk és nyitott terület van, mint legtöbben gondolják, és a tudósok gondolkodása is sokkal szélesebb területekre kiterjed sem mint gondolnánk.
#8:
Nagyon hasznos a hozzászólásod. Esetleg le tudod írni a mester nevét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!