Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten vajon direkt úgy állítja...

Isten vajon direkt úgy állítja be a természettudományt, hogy az 4,5 miliárd éve földet és több milliárd éves életet mutasson? Szerintetek ki téveda természettudomány vagy a biblia?

Figyelt kérdés
Szerintem kitőrne a pánik ha kiderulne, hgy a föld nem több 10 ezer évnél. Szerintem direkt így alakított a természettudományt Isten, hogy próbára tegye a hívők hitét. Gondoljatok csak bele, hogy a hindu Védákban több milliárd évesre saccolják földet, de mint tudjuk, a Védák az nem Isteni kinyilatkoztatás, így nem hiszem el, hogy több milliárd éves a föld. Isten tesztelni akar minket, pánik tömeges öngyilkosság és káosz uralkodna a földön ha bebizonyosodna a természettudományban hogy teremtve vagyunk. Nem hiszem, hogy a Biblia téved amikor 6napos teremtésről beszél

jan. 28. 09:41
A kérdező szavazást indított:
a természettudomány téved az élet nem milliárd év alatt fejlődött ki
ugyan halvány lila gőzöm sincs arrol, hogyan megy az élet kormeghatározása vagy a föld kormeghatározása , de hiszek a természettudomnynak
Ismerem milyen kormeghatározással dolgoznak a tudósok és kijelenthetjük hogy az élet több milliárd éve keletkezettt
14 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%

A Bibliában Isten nem ígért olyat, hogy az ég és a föld, tehát a világmindenség örök lesz.

Jel 21.1

Új eget és új földet láttam. Az első ég és az első föld ugyanis elmúltak, és tenger sincs többé.

jan. 28. 09:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

' Isten tesztelni akar minket, pánik tömeges öngyilkosság és káosz uralkodna a földön ha bebizonyosodna a természettudományban hogy teremtve vagyunk. Nem hiszem, hogy a Biblia téved amikor 6napos teremtésről beszél'

Miért is lenne ez?

Egyébként a szektásokon és elborult fanatistákon kívül mások nem szokták azt hinni, hogy a Biblia szerint a föld csak pár ezer vagy pár tízezer éves.

jan. 28. 09:52
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég dogmatikus vagy. Olyan kijelentéseket teszel, mint ha azok tények lennének, pedig szart se tudsz. Se én, se te, se senki más. Szerintem te egy őrült vagy.
jan. 28. 10:26
 4/23 UlfOrmson ***** válasza:
61%
Miért törne ki a pánik? Tudod, az emberek többsége nem egy döglött szentjánosbogár értelmi szintjén van (veled ellentétben)
jan. 28. 10:49
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Azok az emberek akik ilyen szinten csűrik csavarják a Bibliát azok vallásosok szégyenei. Neked valami tényleg nagyon komoly mentális bajod van. Hihetetlen, hogy emberek képesek ilyen gondolatokkal tömni a fejüket.
jan. 28. 11:11
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem te Kérdező, csak tegnap óta létezel. Isten direkt úgy állította be a dolgokat, hogy azt érezd korábban születtél, aztán felcseperedtél. Isten rakta a fejedbe az emlékeidet is, ahogyan az ismerőseid, rokonaid fejébe is az ő emlékeiket rólad. Isten teremtette a fényképeket, videókat, személyes dokumentumokat is rólad. Tegnap.

Szerinted ki téved: én az elképzelésemmel, vagy a személyeddel kapcsolatban létező összes írott és íratlan bizonyíték, szemtanú, tapasztalat?

jan. 28. 11:17
 7/23 Potyondi Gergely ***** válasza:
0%

Ez nem a valláskritika.

Ha az a kérdés hogy a természettudomány vagy a Biblia téved-e, akkor a válaszom: A természettudomány.

jan. 28. 11:51
 8/23 Thunderfairy ***** válasza:
76%
A biblia emberek által kitalált könyv. Mutasátok már fel a tudományos bizonyitékaitokat isten létezéséről. A vallásnak csak anyi van hogy hinni kell valamibe. Ez isten létezése. Közbe a tudománynak kő keményen minden kimondot gondolatot bizonyitania is kell. A természet tudomány úgy müködik hogy bizonyitsad be hogy például a föld 4,5 milliárd éves. Nem kell hinni benne. Bizonyitsad be hogy a koronavírust vírus okozta. Érted már? Én inkább a biztos, bizonyitot tényeknek hiszek.
jan. 28. 12:05
 9/23 anonim ***** válasza:
54%

Igazatok van. 21 században élünk és az ember még mindig nem szabadult fel a vallás által okozott dogmatikus álomvilágból.

Hihetetlennek tartom, hogy az emberek jelentős része vallástól függetlenül még mindig képes mesékben és álomvilágban élni és az alapján meghatározni az életét.

jan. 28. 12:06
 10/23 NTBS ***** válasza:
Szerintem a 2 elmélet között csak időbeli különbség van.
jan. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!