Az iszlám, ha jobban megnézzük, csak egy átírt Tóra, nem?
"Hát hogy őszinte legyek, mióta itt olvasom a muszlim kommentelő hozzászólásait, a muszlimok iránt érzett tiszteletem drasztikusan csökkent."
Hát ha egy ember alapján ítélsz meg egy egész vallást az a te fogyatékosságod. Én sem belőled indulok ki mikor a kereszténységét ítélem meg.
"Hát ha egy ember alapján ítélsz meg egy egész vallást az a te fogyatékosságod. Én sem belőled indulok ki mikor a kereszténységét ítélem meg."
Ugyan már! Egész végig hazugnak nevezted/nevezed a keresztényeket. Akkor miről beszélsz?
És én ezt egy ember alapján mondtam szerinted?
Egyébként sem azt alítottam hogy minden egyes keresztény hazug. Biztos van olyan keresztény is aki kerüli a hazudozást. Mondjuk ilyennel nem nagyon találkoztam de biztos van.
"És én ezt egy ember alapján mondtam szerinted?"
Igen, ez az egyik mániád, ahogy észrevettem. Ha egy érvet nemhogy cáfolni nem tudsz, de belekötni sem, akkor rögtön az alapján az egyetlen ember alapján hazug keresztényezel. Ráadásul akkor is, ha az illetőnek köze sincs a keresztényekhez. Elég röhejes szokott lenni, amit előadsz :D
"azért nem lehet mondani hogy a török elnök az USA bábja"
De, hiszen képet is linkeltem, ami ezt bizonyítja.
"Igen, ez az egyik mániád, ahogy észrevettem. Ha egy érvet nemhogy cáfolni nem tudsz, de belekötni sem, akkor rögtön az alapján az egyetlen ember alapján hazug keresztényezel. Ráadásul akkor is, ha az illetőnek köze sincs a keresztényekhez. Elég röhejes szokott lenni, amit előadsz "
Nem, nem egy ember alapján mondom hanem sok keresztény alapján akár itt, akár máshol illetve keresztény oldalak, egyházi személyek nyilatkozatai aapján.
"De, hiszen képet is linkeltem, ami ezt bizonyítja."
Kezdjük ott hogy nálad állami vezetők találkozója ugyanaz a kategória mint találkozó a világ legvéresebb terrorszervezet vezetőjével?
Kicsit unalmas már hogy fogyatékosokkal kell vitáznom. Már önmagában az hogy az USA egyik vezető politikusa találkozik az ISIS vezetőjével mindent elmond.
Na látod kérdező az elején még ezt mondtad:
"14-es, téged is megkérnélek, hogy hagyd ezt a hangnemet, vagy ne írj inkább!"
Most visszanéztem a kérdésre, szóval így már érted miért volt ez a hangnem?
Mert én már ismerem az itt, a gyakorin tevékenykedő muszlimokat. Hiába vagy kedves velük mégis erőszakot kapsz tőlük cserébe.
Nem csak találkoztak, nézd meg, hogy mosolyognak rajta. Egész biztos, hogy Erdogan már Biden elnök zsebében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!