Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlám, ha jobban megnézzük...

Az iszlám, ha jobban megnézzük, csak egy átírt Tóra, nem?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a vallások, sokat olvastam már ezen a téren. Nemrég elkezdtem a Koránt is, és gyakorlarilag újra és újra az ősi zsidó mítoszok köszönnek vissza, csak átfogalmazva kicsit. De így akkor mi értelme volt új vallást alapítani, miért nem követte Mohamed simán a judaizmust?
jan. 16. 19:13
 121/144 anonim ***** válasza:
0%

"Hát hogy őszinte legyek, mióta itt olvasom a muszlim kommentelő hozzászólásait, a muszlimok iránt érzett tiszteletem drasztikusan csökkent."

Hát ha egy ember alapján ítélsz meg egy egész vallást az a te fogyatékosságod. Én sem belőled indulok ki mikor a kereszténységét ítélem meg.

jan. 21. 15:46
 122/144 anonim ***** válasza:

"Hát ha egy ember alapján ítélsz meg egy egész vallást az a te fogyatékosságod. Én sem belőled indulok ki mikor a kereszténységét ítélem meg."

Ugyan már! Egész végig hazugnak nevezted/nevezed a keresztényeket. Akkor miről beszélsz?

jan. 21. 15:48
 123/144 anonim ***** válasza:
0%

És én ezt egy ember alapján mondtam szerinted?

Egyébként sem azt alítottam hogy minden egyes keresztény hazug. Biztos van olyan keresztény is aki kerüli a hazudozást. Mondjuk ilyennel nem nagyon találkoztam de biztos van.

jan. 21. 15:58
 124/144 A kérdező kommentje:

"És én ezt egy ember alapján mondtam szerinted?"

Igen, ez az egyik mániád, ahogy észrevettem. Ha egy érvet nemhogy cáfolni nem tudsz, de belekötni sem, akkor rögtön az alapján az egyetlen ember alapján hazug keresztényezel. Ráadásul akkor is, ha az illetőnek köze sincs a keresztényekhez. Elég röhejes szokott lenni, amit előadsz :D

jan. 21. 16:02
 125/144 anonim ***** válasza:

"azért nem lehet mondani hogy a török elnök az USA bábja"

De, hiszen képet is linkeltem, ami ezt bizonyítja.

jan. 21. 16:37
 126/144 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, ez az egyik mániád, ahogy észrevettem. Ha egy érvet nemhogy cáfolni nem tudsz, de belekötni sem, akkor rögtön az alapján az egyetlen ember alapján hazug keresztényezel. Ráadásul akkor is, ha az illetőnek köze sincs a keresztényekhez. Elég röhejes szokott lenni, amit előadsz "

Nem, nem egy ember alapján mondom hanem sok keresztény alapján akár itt, akár máshol illetve keresztény oldalak, egyházi személyek nyilatkozatai aapján.

jan. 21. 20:02
 127/144 anonim ***** válasza:
0%

"De, hiszen képet is linkeltem, ami ezt bizonyítja."

Kezdjük ott hogy nálad állami vezetők találkozója ugyanaz a kategória mint találkozó a világ legvéresebb terrorszervezet vezetőjével?

Kicsit unalmas már hogy fogyatékosokkal kell vitáznom. Már önmagában az hogy az USA egyik vezető politikusa találkozik az ISIS vezetőjével mindent elmond.

jan. 21. 20:04
 128/144 anonim ***** válasza:

Na látod kérdező az elején még ezt mondtad:

"14-es, téged is megkérnélek, hogy hagyd ezt a hangnemet, vagy ne írj inkább!"

Most visszanéztem a kérdésre, szóval így már érted miért volt ez a hangnem?

Mert én már ismerem az itt, a gyakorin tevékenykedő muszlimokat. Hiába vagy kedves velük mégis erőszakot kapsz tőlük cserébe.

jan. 21. 20:20
 129/144 anonim ***** válasza:

Nem csak találkoztak, nézd meg, hogy mosolyognak rajta. Egész biztos, hogy Erdogan már Biden elnök zsebében van.

jan. 21. 20:34
 130/144 A kérdező kommentje:
Eddig két muszlimmal találkoztam csak az oldalon, de a másik teljesen normális, értelmesen el lehetett vele beszélgetni. Csak ez hazudozik itt össze-vissza. És fenn is tartom amit korábban mondtam, hogy az egy pipás nem is muszlim, hanem egy troll, akinek direkt az a célja hogy lejárassa az iszlámot.
jan. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!