Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Jézus jó volt miért támaszt...

Ha Jézus jó volt miért támasztott fel holtakat?

Figyelt kérdés

Ha a halott a mennyországba jutott, akkor itt a földön egy rosszabb életet kellett folytatnia.

Ezért gondolom, hogy a feltámasztással csak ártott.

jan. 1. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Látom,a 10. Hozzászólás sokaknak nem tetszik,pedig 100%-ban igazat írt.

Sokaknak nem tetszik az IGAZSÁG!

jan. 2. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:

11.

Ez nem az írásomnak szól, hanem a "vallásomnak".

Bármit írhatok, nem elfogadható, mert Tanú vagyok.

Soha nem fognak egy Tanúnak zöld kezet adni, akármit is ír.

jan. 2. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
8/12. Nem vagyok vallásgyakorló, de ezt gyönyörűen írtad le, kiváló megfogalmazásban.
jan. 2. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen 10es én is gratulálok, sokra lennél hivatott kérlek folytasd a világ világosságának emberek felvilágosítását. Képességed, hivottságod van hozzá.
jan. 4. 06:31
 15/15 anonim ***** válasza:

8-ban az eredeti kérdésre reagáltam.

Az ezt állítja:"itt a földön egy rosszabb életet kellett folytatnia.Ezért gondolom, hogy a feltámasztással csak ártott."

Én pedig azt, hogy a jó- vagy rossz élet nem menyország vs evilág kérdése, hanem újjá születés Krisztusban (világosságban járás) vs a tömegek sötétségébe süllyedés és ottragadás

jan. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!