Kiimádkoztam, hogy mi is valójában az evolúció. Istennel közvetlen kapcsolatom van és ha informácioért zörgetek megkapom. Ez érdekes lehet?
Én nem szeretem Istent, nem hiszek a jóságában, nem imádkozom hozzá. És Mégis Tudom Amit Leírtál. Képzeld el tudom mit írtál le.
10 Éves Sem Voltam mikor a semmiből rájöttem hogy a bukott angyalok gyermekei játszották meg az isteneket hogy a későbbi ókori népek őket imádják és ne Istent.
Képzeld el nemcsak az Istent gyűlölöm hanem a Satant is. Bármit megtennék ( tudom hogy a gonosz a pokolba akarja vinni az embereket kínozni) hogy bosszút álljak az Ördögön amiért kísért engem. Az Istent is felhasználnám a bosszúra ha tudnám. A Satan engem mindig kísértett a rosszra és én tudom a titkát. Tudom a nefilimeket hogy ők voltak az állítólagos istenek. A nefilimek most a földönkívüliek és az evolúciót is ők hitették el az emberekkel. Az a csodás hogy pszichés beteg vagyok és mikor a leginkább elhatározom hogy leírom valahova mit tudok akkor gyötör a leginkább a betegségem. A Satan gyötör érted? Hogy ne tudjam elmondani senkinek hogy mindent tudok róla. Az isteneket, a nefilim,a földönkívüliek, az evolúció, mesterséges inteligencia, az ezotéria eredete.
Ell kell olvasni Énok könyvét. Én elolvastam és csak megerősítették abban amit magamtól tudok évek óta a Diavol munkájárol. Református vagyok de csak keresztviz szerint. Én az ortodox vallás felé hajlok. Abba hiszek. A katolikus vallást csak kihasználon hogy általa megismerjem az Ortodoxiát mert nem tudok románul. Látom a két vallás közti közös pontot és a római katolikus vallás nekem hogy mondjam. ..ha nincs ló jó a szamár is. Hinni nem tudnék benne soha. Csak arra kell nekem hogy az ortodox vallást megismerjem. Az ortodox vallást soha nem hagynám ott de a reformátust és a katolikust bármikor.
Engem azért gyötör az ördög mert tudja hogy tudom a titkait. Azt is tudom hogy a sátán ha oda kerülne a sor akkor elintézne hogy az állatokat kínozzák a szemem.elott mert tudja hogy csak.az állatokat szeretem és Isten létét is megtagadnám csak ne kínozzák az állatokat. Nagyon jól ismerem Satan szívét és tudom hogy azzal zsaroltatna hogy bántja akit szeretek mert tudja hogy nincs hitem. Ezt nagyon jól tudom.
Kétszer álmodtam az ítélet napjáról is. Elfeledett az ég, koromfekete felhők jöttek és tűz esett le. Napokig bennt kellett ülni és nem volt áram. 11 éves korom körül álmodtam amikor nem olvastam a jelenések könyvét még. A második álomnal ki akartam menni hogy hozzám be a kutyám. Akit nagyon szerettem. Én szeretem az állatokat csak az embereket nem. Két állatot nem szeretek csak, az unokatestverem kutyáit akik Anyunál maradtak mert az unokatestverem se szeretem. A többi állatot szeretem. Azt amit írtam a nefilimekrol nem tudom hogy Isten mutatta e még vagy a Satan? Ötödikes koromban éreztem a reklámai láttán hogy a Harry Potter pogány könyv és csak az ördögnek van köze hozzá.
Az Ördögön bosszút kellene áll om mert kísért. Ha csak egy embert még tudnék menteni hogy a pokolba kerüljön . ...élvezettel néznem az ördög dühét. Nekem mindegy mert én a mennyországba nem akarok pszichikai betegként szenvedni. A poklot én kibirmam de kárpótolna az hogy az ördög cselveteseitol megmentették embereket és Istenhez kerültek. Ergo legalább nem.az ördög kínozza őket. Tudom én mi van a pokolban. A Satan ott az isten. Vannak különböző torz démonok. Óriások, nagy pók, patkány, csótány, skorpió, 100 lábú, darázs, olyanok akiknek két arca van még szarva és ezek kínozzák a lelkeket. A szemükben a gyűlölet vörös lángja ég. Nekem nem kell Istenhez imádkoztam hogy tudjam mindezeket mert sajnos tudom.
"Isten azt mondta nekem, hogy az evolucio azért hazugság és a sátán félrevezetése mert ezeket az adatokat az evolúcióról olyan tudosok hozták létre akik valojában hibrid emberek és a nefilimek által létrehozott utódok akikről a mozes 6:1 ben olvashatunk."
Ne kamuzz Édes Fiam, nem mondtam neked semmi ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!