A szombatisták vagy adventisták hiszik - e a Szentháromságos Egy Istent? Hiszik-e a második isteni személyt Jézust és a harmadik isteni személyt a Szentlelket? Szent könyv-e számukra a Biblia? Szekták-e ezek?
sajnos egyik #29 kérdésre sem válaszoltál
31.Hsz!
Válaszoltam:
"6 napon át munkálkodnak és a 7-en -az Úr szombatján- megpihennek."
nem kértem/kérek a Bibliából idézetet
csak azt kérdezem, ha a Felekezet egyik tagja elmegy a Felekezet üdülőjébe egy szerdai napon, akkor mit csinál?
köszönöm
Ha jól rémlik,szerdán van a váltás.(Addigra készítik el aedett helyeken a sátrukatz üdülőt,a következő turnus fogadására.
A tábor vezetőjével megegyeznek az anyagiakról és be lehet költözni a megfelelő üdülőbe.(A csórók a sötét beálltakor felverhetik a fedett helyeken a sátrukat és megehetik a fizető vendégek által megmaradt érintetlen vacsorát. A pénzesebbek beköltözhetnek a 4 ágyas furnérházakba,míg a gazdagok a kőépületekbe,ahol a folyosón,még fürdőszoba is van.)
Az első nap az ismerkedés napja.
Az esti rövid áhitat után beszélgetés éjfélig. Az üdülő kapuját 22 órakor irgalmatlanul bezárják. A kint maradt kószálók mászhatnak kerítést.
Lellén van egy fagyizó,ahol messzeföldön a legfinomabb fagyit árulják.
A kísértések netovábbja!
A fagyizás közben jöhet a közeli ismerkedés és a kerítésmászás.
Gondolom mélyebb részletekre nem vagy kíváncsi!
köszönöm
nem vagyok mélyebb részletekre kíváncsi
és megértettem, hogy a Felekezet tagjai pihen(het)nek hétköznapokon
most újra elolvastam:
a csóróknak miért kell várni a sötétedésig? miért nem verhetik fel a sátraikat fényes nappal?
és jól értem, hogy minden tipikus "nyaralásos dolog" csak naplemente után lehetséges? ha igen, mit csinálnak az ott nyaraló Felekezeti tagok pl. csütörtökön napközben?
köszönöm
36.Hsz!
A város sráckoromban tiltotta a sátorverést az üdülő területén így miattuk vártunk sötétedésig.
Mindenki úgy nyaralt a szabadsága idején,ahogy neki jól esett,a keresztény erkölcsök keretein belül.
ezek hány éves emlékek?
és mi a helyzet mostanában, pl. 2023 nyarán?
Hasonló,csak valamivel liberálisabb.
Mintegy 45 éves emlékek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!