Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Fogyatékkal élek. Skizofrén...

Fogyatékkal élek. Skizofrén vagyok. Igaz rám Jézus vak emberről a példázata? Jn. 9,3Jézus így válaszolt: „Nem ő vétkezett, nem is a szülei, hanem azért van ez így, hogy nyilvánvalóvá legyenek rajta Isten cselekedetei.

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 06:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ezen én is sokat agyaltam, hogy a mentális betegségek egy része, démoni megszállás, gyötrés.

A mentális betegségek a legtöbb esetben a sérült én miatt jönnek létre.

Korábbi bántalmazás, trauma vagy traumák sorozata. Extrém stressz, gyász, félelem.

Ennek a táptalaján beférkőznek a gonosz erők az ember elméjebe és hatásuk alá vonják.

Vannak akik ezzel foglalkoznak. Csodálkoztam amikor megtudtam, hogy több egyház is komolyan foglalkozik ördögök kiűzésével.

Vannak kritériumok amik ha fennállnak, akkor szerintük esélyes a démoni megszállottság.

2023. dec. 10. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanád hány éves vagy, mikor és hogy született a diagnózis és mit élsz át?

Esetleg valami amihez köthető a betegség kialakulása?

Nem muszáj, csak kíváncsi vagyok...

2023. dec. 11. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!