Jézus egyértelműen a mennybeli életre utal amikor azt mondja, hogy "aki énbennem hisz ha meghal is él". A Jehova tanúi miért kételkednek abban amit az Úr mondott?
Szia
"Jézus egyértelműen a mennybeli életre utal amikor azt mondja, hogy "aki énbennem hisz ha meghal is él". - hol utal itt Krisztus a mennybéli életre? Te hol látod?
Ha hitet gyakorolsz Jézusban, nem számít mi történik, Jézus szavai — amit Mártának mondott, amikor testvére, Lázár meghalt — rád is érvényesek: „Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog, és mindenki, aki él és hisz énbennem, semmiképpen nem hal meg” János 11:25, 26.
Drága Zitus !
Abban a pillanatban, hogy meghalok tudom, hogy meglátom Jézust. Vagyis átkerülök Hozzá.
Én ezt tapasztaltam meg szellememben is már Mennyben lévő közeli ismerősökről, rokonokról. Bizonyságokat is hallottam erről, amik által erősített Jézus az Ő igazságairól.
"Buzdítalak pedig titeket, testvérek, Jézus Krisztus, a mi Urunk neve által, hogy mindnyájan egyetértésben beszéljetek, és ne legyen köztetek széthúzás, hanem legyetek teljesen egységesek, ugyanúgy gondolkodjatok, és ugyanazon a véleményen legyetek." 1Korintusz 1:10
Róma 15:5, 6
"Isten pedig, aki segít kitartani, és vigasztalást nyújt, adja meg nektek, hogy ugyanolyan legyen a gondolkodásmódotok, mint amilyen Krisztus Jézusé volt, hogy egységesen, egy emberként dicsőítsétek Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak Istenét és Atyját."
2Korintusz 13:11
"Végezetül, testvérek, továbbra is örüljetek, tegyetek kiigazításokat, értsetek egyet, éljetek békében, és legyetek hálásak, ha mások vigasztalnak titeket. Így a szeretet és béke Istene veletek lesz.
Viszont ezt: "Én ezt tapasztaltam meg szellememben is már Mennyben lévő közeli ismerősökről, rokonokról. Bizonyságokat is hallottam erről, amik által erősített Jézus az Ő igazságairól." - csak te érted!
Jézus betekintést mutat a szellemvilágba is. Ha pár másodpercre is adott nekem. Vkinek többet.
Neked nem adott ?
Ekkora katyvaszt amit a pokoltól félők kavarnak.
1.
A gyehennába senki nem kerül fizikai test nélkül:
Máté 10:28 "hanem attól féljetek inkább, aki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában."
2.
Ott se alvás se megsemmisülés nem lesz.
Máté 13:49 Így lesz a világ végén is: Eljőnek majd az angyalok, és kiválasztják a gonoszokat az igazak közül.
Máté 13:50 És a tüzes kemencébe vetik őket; ott lészen sírás és fogcsikorgatás.
Miért jó nektek hazudozni a prekoncepciótok miatt es Isten igéjét meghamisitani az örök itéletről?
Jel 14:9 És harmadik angyal [is] követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
Jel 14:10 Az is iszik az Isten haragjának borából, amely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
Jel 14:11 És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, akik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!