Jézus e világ fejedelmének nevezi a Sátánt. Ti hogyan küzdőtök meg a gonosszal? Napi szinten próbál bennem kételyt szülni.
Jézus vérével mosom a szellemi ruhámat: Jézus vére megtisztít minden bűntől és minden holt cselekedetektől - fohàsz.
Az ellenkezőjét állítom, de legfőképpen az éppen aktuális Igét mondom.
Pl. Isten betölti minden szükségletemet az Ő gazdagsága szerint dicsőségesen.
Éneklek imádó dalokat...jó Isten jelenlétét élvezni.( Azt utálja a sötét oldal )
APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
A káosz, a zűrzavar és a kétségbeesés annak a jele, hogy az ellenség munkálkodik a környezetedben. Ne légy hajlandó lehetőséget adni bárminek is arra, hogy megzavarja a békességedet és a hitedet. Nyugodtnak és csendesnek kell lenned belül, és hagynod kell, hogy a jelenlétem és az erőm átitassa körülötted a légkört. Állj meg szilárdan a lábadon, és védd meg mindazt, ami jó, mondja az Úr.
Ézsaiás 32:18 Békés hajlékban lakik majd népem, biztonságos lakóhelyeken, csendes nyugvóhelyeken.
A kétely a bizonytalanság a félelem keltése a gonosz eszköze.
Először a félelmeidet kell leküzdeni, hogy ne legyenek benned kételyek. A jón munkálkodni nap mint nap. Tenni cselekedni és nem aggodalmaskodni.
Ne fizess rosszal a rosszért!
38 „Hallottátok, hogy megmondták: »Szemet szemért és fogat fogért!«[f] 39 Én viszont azt mondom nektek: ne üssetek vissza annak, aki kárt okoz nektek! Ha valaki arcul üt az egyik oldalról, tartsd oda neki a másik arcodat is!
😉
Jakab 4:7
Adjátok hát oda magatokat Istennek, és engedelmeskedjetek neki! Ugyanakkor álljatok ellen a Sátánnak, és ő el fog futni tőletek!
Nem a gonoszra figyelek, hanem a Krisztusra
én így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!