Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten hogy reagál hogy nézem...

Isten hogy reagál hogy nézem a Happy tree friends animációs sorozatot? Így is az Édenkertbe kerülök?

Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg, amikor kecske kanállal levágja a saját lábát és végén kiderül, hogy nem a beszorultat amputálta 😊
2023. nov. 5. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
*szarvas
2023. nov. 5. 19:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Lumpy a kék szarvas amikor a rossz lábát vágta le? Azt már láttam.
2023. nov. 5. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Bekerülhetsz a mennybe ettől még tudtommal.
2023. nov. 5. 19:32
 5/14 anonim ***** válasza:

"Abban az időben történt, hogy odamentek Jézushoz a tanítványok és megkérdezték tőle: „Ki a legnagyobb a mennyek országában?” Odahívott egy gyereket, közéjük állította, s azt mondta: „Bizony mondom nektek, ha nem változtok meg, s nem lesztek olyanok, mint a gyerekek, nem mentek be a mennyek országába. Aki tehát megalázza magát, mint ez a gyerek, az a legnagyobb a mennyek országában. Aki befogad egy ilyen gyereket a nevemben, engem fogad be. De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék.

A botrány.

Jaj a világnak a botrányok miatt! Elkerülhetetlen ugyan, hogy botrányok ne forduljanak elő, mégis jaj annak, aki botrányt okoz! Ha kezed vagy lábad botrányt okoz, vágd le és dobd el! Jobb csonkán vagy sántán bemenned az életre, mint két kézzel, két lábbal az örök tűzre kerülnöd. Ha szemed okoz botrányt, vájd ki és dobd el, mert jobb, ha egy szemmel mész be az életre, mint ha két szemmel a pokol tüzére vetnek. Vigyázzatok, ne vessetek meg egyet se e kicsik közül! Mondom nektek: angyalaik az égben szüntelenül látják mennyei Atyám arcát. Az Emberfia azért jött, hogy megmentse, ami elveszett." (Máté 18:1-11)

Én pedig Family Guy-t néztem ma.

üdv: Krisz

2023. nov. 5. 21:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Hogy reagálsz amikor Istennel, kereszténységgel kapcsolatban kapsz kritikákat a family guyban?

[link]

2023. nov. 5. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Isten humorérzéket adott az embernek. Így hát röhögtem.

Megnéztem ezt a videót, amit küldtél. Keresztény vagyok. Tudok azonosulni a kis Billy-vel.

De ez lenne a kereszténység lényege. Mi mind Jézus gyermekei vagyunk. Mindnyájunknak "leverték a tálcáját ebédnél az iskolában". Jézust pedig én is fasznak tartottam, mert hogy nem tett semmit, nem bocsátott le tűzesőt az égből és nem sújtott le.

Mert nekem kellett megértenem, hogy az nem változtatna semmin. Abban én nem fejlődnék, csak még nagyobb seg.fej lennék, ha még Isten is segítene. Nekem meg kell bocsátanom. Nem csak mindenkinek aki ellenem vétett, de még saját magamnak is. Különben ott leszek, ahol a part szakad.

Mert ezt tanította. Jézus téged is szeret. Te is a kisfia vagy, hiába mondanád duzzogva, hogy nem vagy az apám. Ő azért szeret téged.

Én is szeretlek téged.

2023. nov. 5. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát erről az isteni szeretetről ez a videó ugrott be azonnal:

[link]

2023. nov. 5. 22:28
 9/14 A kérdező kommentje:

7-es te sem vagy tökéletes, rád is mehetne a tűzeső... Valószínűleg te is szoktál balhézni, hazudni ami Isten ellenes.

Ahogy én is.

2023. nov. 5. 22:33
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba, idióta, agyatlan világrombolók vagytok. Nem hinni kell, hanem tenni. De a nyomorult lustaságotok miatt(ami egyébként bűn is), könnyebb csak lógatni a lábatokat és várni a csodát. Szégyen. Gondolom a Mikulás is létezik, meg a fogtündér. Ideje lenne felnőni.!!
2023. nov. 11. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!