Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus végzett önkielégítést?

Jézus végzett önkielégítést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

10 - " Akkor miként tisztelheted a hitemet? "

Azt a hitet tisztelem, amivel oly lelkesen hiszel egy mesében...

Ha ez a mese nem a Biblia lenne, hanem a Hófehérke, és ugyanúgy lelkesednél mint a Biblia iránt, akkor azt is tisztelném.

2023. nov. 17. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Elképesztő, hogy mennyire nem látod meg te is, miket jelentesz ki. Azt írod, hogy tiszteled a hitemet, amely okán egy mesében hiszek? A te hited, ami a te állításod szerint igaz, akkor magam hazugságban hiszek. És te tisztelsz engem, hogy egy állítólagos hazugságban hiszek? Tehát tiszteled egy embertársadat, aki hazugságban hisz? Miért nem azon munkálkodsz inkább alázatosan és lélekből, hogy ne higgyen abban? Persze ez a te hited és véleményed. De ha így volna, és valóban mesékben hinnék, nem ez volna az életet tápláló eljárás? Magam nem tudlak téged sem mást tisztelni, főleg nem úgy, hogy hazugságban hiszel. Láthatod, hogy nem tisztellek ezért, még ha ennyire is ragaszkodsz ahhoz, hanem igyekszem veled is megtörni a kenyeret. Hihetetlen.

Legyen meg a hitünk szerint!

A Szent Lélek akarata legyen meg!

Üdv.

2023. nov. 17. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Én azt hiszem, hogy Jézus maszturbált.

Mert az emberi dolog.

Aztán megunta, és összeállt Márai Magdolnával, aki nem az erkölcseiről volt híres. De ez nem baj, így emberközeli a történet.

2023. nov. 18. 21:37
 14/17 IstenGyermeke1 ***** válasza:
77%

A maszturbáció súlyos bűn. Jézus bűntelen és tökéletes. Tehát nem tette.

Kedves 12-es!

Tisztában vagy annak a jelentésével, amit írsz? Mert úgy látszik, mintha csak úgy leírnád, mint szép szöveget.

Pl.: a kenyértörés teljesen mást jelent, mit írsz.

jan. 13. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Már rég kitiltott profil a 12-es....
jan. 13. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Hát, ha 33 éves koráig nem masztizott, akkor nem is volt emberi...
jan. 13. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

A "srác1213779" nevűnek - privát helyett - üzenem: amit írtam nem Istenkáromlás!

Ha az Úr emberként küldte a fiát közénk, akkor annak emberinek kellett lennie, különben hiteltelen lenne az egész mese!

És ha emberi, akkor Jézus maszturbált. (csak az ember képes maszturbálni)

13-as voltam

febr. 5. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!