Régen a Sátán és az Isten barátok voltak?
Az energia, amely mint ok és mint
előkép, alapja a látható világnak, szükségszerűleg kell, hogy egyesítse
magában a két princípiumot: a pozitívat és a negatívat,…
koegzisztenciális és koesszenciális feltételét minden élei
megnyilvánulásának és az alapját minden fejlődésnek.
Isten jó és rossz egyszerre, és a megnyilatkozásban nem is lehet
más. Ha nem lehet rossznak is elképzelni, máris nem Isten! Istennek,
mint mindenható, a rosszra is képesnek kell lennie.A természete szerint sötét princípium ugyanaz, mint amelyek
egyszersmind a világosságban is megnyilatkozik, és a kettő bizonyos
mértékben egy.
IstenGyermeke1!
Bárki,bármilyen felekezet,amikor Krisztus nevében gyilkol,Sátánt szolgálja!
Mikor is ölt utoljára az Egyház? 500 éve. Nem lehet, hogy azóta volt 2 megújulást elősegítő zsinatunk? De persze egyszerűbb a Sátán országának nevezni az Egyházat, amit Krisztus alapított; mint felismerni, hogy előítéletesek vagyunk.
IstenGyermeke1!
Hol is írtam,hogy ma is Sátán hamiszászlós katonái a római katolikusok?
Átnéztem újra,de sehol sem találtam.
Ez viszont igaz:
"Bárki,bármilyen felekezet,amikor Krisztus nevében gyilkol,Sátánt szolgálja!"
A 16-os válaszodban írtad, hogy összekeveri a keresztény és a római katolikus kategóriákat. És a Krisztus nevében való gyilkolásra reagáltál vele…
25.Hsz!
Az, egy valódi gyilkolászó vallásra szól.
Szia
Mielőtt Sátán fellázadt a Teremtője ellen, ő is Isten családjához tartozott, nem is akár m ilyen rangban! Mint Isten fia(1Mózes 6:2), biztosan kedves volt Istennek.
Zitus!
Ne zagyváld össze Lucifert az emberi teremtményekkel!
("Mint Isten fia(1Mózes 6:2), biztosan kedves volt Istennek.")
Amint a szúnyog nem szaporodik a papatyival,úgy az angyalok sem házasodnak emberekkel!(Test nélküli angyalokkal nehézkes paráználkodni.)
Az idézett ígében ők az "Isten fiai":
"Akiket pedig Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai."(Rm 8:14)
Akiket pedig a gonosz lekek,vagy saját gonosz lelkük vezérel,azok az emberek leányai,fiai.
A Biblia az angyalokat (rangjuktól függetlenül), Isten fiainak nevezi.
Például
Vízözön előtt: "az igaz Isten fiai felfigyeltek rá, hogy az emberek lányai szépek, és akit csak akartak, feleségül vettek." 1Mózes 6:2
Jób 1:6
"Aztán elérkezett az a nap, amikor az igaz Isten fiai eljöttek, hogy megjelenjenek Jehova előtt. Sátán is eljött."
Nem Zitus!
Az Istennek fiai NEM az angyalok,mint korábban írtam,hisz testestetlen angyalok nem képesek nemi aktusra emberekkel!
Az "Isten fiai"olyan emberek,akiket Isten Lelke vezérel.(Róm 8:14 alapján.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!