Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt igazi papok?

Vannak itt igazi papok?

Figyelt kérdés
Aki igazi pap, annak írnék csak privátban.

2023. szept. 25. 00:23
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
20%

Hidd már el csak Jézus tud megszabadítani azoktól, amik gyötörnek.

Ezek szerint még gondolkodni sem hagynak rendesen.

Keress tovább....

2023. szept. 27. 23:36
 42/57 A kérdező kommentje:

magyarázd meg a következőket, kérlek.

miért bűn spirituális gyakorlatokat, meditációkat csinálni, miért olyan bűn ilyen tárgyakat használni?

hiszen isten és még mi is spiriruális lények voltunk. isten még most is az.

miért váltott meg krisztus? még most is itt a földön szenvedünk. nem bocsájtott meg nekünk sem isten sem krisztus, mert sem a szenvedéseink nem enyhűltek és nem is térhettünk vissza a paradicsomba.

krisztus szenvedett a mi bűneink miatt és azt állított h úgymond kifizette a saját szenvedéseivel a mi bűnünket és minden bűn meg van bocsájtva.

krisztus akasztotta magát a keresztre???

nem, hanem mi emberek. mi kínoztuk meg, mert prédikált valami baromságokat.

tehát barmikor bűnözhetünk mert úgyis megbocsájt.

sztem ha krisztust megkérdeznénk biztos nem bocsájtotta meg azt h keresztre feszítettük.

nincs értelme akkor semminek sem.

akkor ez a vallás díjazza a bűnözést.hiszen akármit csinálhat bárki bármit.

ez úgy hangzik inkább h isten totál lemondott rólunk, azt csinálhatunk amit csak akarunk mert őt nem érdekli.

tegyük csak tönkre a világot, a földet, az állatokat és embertársainkat.

nincs semmi bizonyíték arra h krisztus tényleg isten fia volt. nincs arra sem h bűnözhetünk megbüntetés nélkűl. nincs biztosíték, bizonyíték h a mennybe kerül aki hisz istenben és krisztusban.

miért nem válthatnam meg a saját lelkemet??? amúgy?

2023. szept. 28. 22:34
 43/57 A kérdező kommentje:

lehet h isten és krisztus kínoz h térjek hozzájuk, mert nem tisztelik a szabad akaratot és az én döntéseimet. tehát nem tisztelnek. ezt is állíthatom, mert ebben több logika van.

inkább szenvedek tovább, mintsem olyanokhoz menjek akik nem tisztelik a szabad akaratot, a döntésemet és engem. ez inkább arra bizonyíték h nem akarnak nekem semmi jót, csak maguknak.

2023. szept. 28. 22:38
 44/57 anonim ***** válasza:
29%

Azt megkérdezhetem, hogy jutottál erre a következtetésre ?

Mi történt Veled?

Van családod, van kire gondod van és szeretsz. És Téged szeretnek, elfogadnak ?

Velem is történtek rossz dolgok, de sohasem jutott eszembe, hogy Istent hibáztassam érte...

A megváltást én átéltem. Egyetértek a leírtakkal, ezt megtapasztaltam.

Azt meg, hogy egy szellem világ vesz körbe minket a törvényszerűségével nem tudod felül írni Te sem.

Ha elég bölcs lennél tudhatnád, hogy a szeretet az élet értelme. Szeretni és szeretve lenni.

Akik itt a vallás topikban lepontoznak... Velük mi történt, hogy ezt nem értették még meg?

Ők hogy élik a mindennapjaikat ? Felkelnek reggel és alig várják, hogy igazságtalanok legyenek a gyakorin?

Lehet, hogy nem válaszoltam meg a kérdésedet, de egyenlőre akkora ellenállást tapasztalok most Benned, hogy nem látom értelmét. Az elején nem ilyen volt a hozzáállásod, segítséget kértél és hálás voltál...

Ezzel a hozzáállással javulna a helyzeted is.

2023. szept. 28. 23:06
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Most hallasz?
2023. szept. 29. 02:47
 46/57 A kérdező kommentje:

ha nem tud senki megerősítő válaszokat adni akkor nincs értelme. ez is csak elterelés. inkább írnád meg a kérdéseimre a választ.

nekem úgy tűnik h isten úgy alkotott meg h önállórlanok legyünk és csak rá hagyatkozhatunk, csak tőle függünk. tehát nincs is semmi szabad akaratunk. nem válthatjuk meg saját magunkat csak csicskúljunk istennek és krisztusnak.

ha eddig nem is nyújtott semmi támpontot arra h saját magunk küzdjünk és védekezzünk a démonok és szellemek ellen, na meg semmit sem nyújtott h saját magunk váltsuk meg a lelkünket akkor pláne nem látom jóságosnak eut az egészet.

senki erősebb konkrét választ nem adott. csak hárítást. ha hárítást kapok akkor miért várja bárki is a hálámat.

én konkrétan megírtam a szemléletemet, de más nem. csak a régi berögzött témákat és politikus mondatnak tekinthető dolgokat.

2023. szept. 29. 22:33
 47/57 A kérdező kommentje:

mindenki arra vár itt h folyton hálálkodjak a töltelék írásaikra? ha erre megy ki az egész, akkor azok ne írjanak.

a kérdéseimre aki nem tud válaszokat adni, akkor az sem köteles írni.

2023. szept. 29. 22:37
 48/57 anonim ***** válasza:
52%
Isten és Sátán kölcsönösen kioltják egymást.Ennek folyománya a szabad akarat.
2023. szept. 30. 06:05
 49/57 A kérdező kommentje:
jobb lenne a kérdéseimre válaszokat kapni. jobban megnyugodna a lelkem,ha ez egyáltalán érdekli is bárkit vagy bármit.
2023. szept. 30. 06:37
 50/57 anonim ***** válasza:

49# Szóval nincs, akit szerethetsz és nincs, aki viszont szeressen?

Minap hallottam nem hivőtől, hogy nem azok az emberek boldogok, akiknek van miért hálát adni, ha nem azok, akik megtanultak hálásnak lenni. Ez egy lelki törvényszerűség, ha úgy tetszik.

Ezzel a hozzáállással a saját börtönödben vagy és az őrzőid hangját már említetted ... nem egy kedves szellemek.

Az Igazság Számodra odáát van.

Én meg az Igazságból próbálok segíteni. Itt szeretet,béke, öröm szabadság van. Isten nem ül a nyakamban és ostoroz, hogy Tőle függjek ... rám bízta, hogy mikor kérek Tőle bölcsességet. Ahol meg nem jutok ötről hatra, mert nincs hatalmam rá, azt meg én bízom Rá... és kapok rá megoldást.

A sötét erőket is megtanította, hogyan tudom távol tartani az otthonomtól. Erre mondják, hogy Jézus tanítványai vagyunk...keresni kell Isten országának működését.

Amúgy én örülnék, ha megnyugodna a lelked...de ez folyamat..a világot sem kapásból tanultuk meg, ahogy beraktak ide minket, nem tudtunk egyből mindent.

No, akkor keress tovább...

2023. szept. 30. 07:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!