Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt igazi papok?

Vannak itt igazi papok?

Figyelt kérdés
Aki igazi pap, annak írnék csak privátban.

2023. szept. 25. 00:23
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
sajnos már lényeket is videóztam és azért is kizárt talán h ilyen dolgok nem léteznek. már 5 éve lesz@rom a dolgokat, de akkor sem múlik el semmi.
2023. szept. 25. 12:20
 12/57 A kérdező kommentje:

tárgyak nem röpködnek...aha, a hugom is így gondolta amíg a képébe nem vágódott a citrin kristálykövem magától.

a régi tollai pedig az én új lakásom, új bútoraim fiókjában voltak. focista tollak és ő maga karcolta fel a nevét ezért tudjuk h az övé. stb. dolgok már történtek.

2023. szept. 25. 12:23
 13/57 IstenGyermeke1 ***** válasza:
39%

Exorcizmust személyesen kell végezni. És nem végezheti akárki (ezért nem nyilvános a liturgiája ennek a szentelménynek). De azzal h GyK-ra kírod a kérdést nem lesz jobb. Javaslom a szabadító imaszolgálatot, mivel “nagy” exorcizmus püspöki engedéllyel, csak kinevezett exorcista végezheti.

Márha nem csak trollkodsz.

2023. szept. 25. 12:51
 14/57 Potyondi Gergely ***** válasza:
62%

Én is azt javaslom hogy fordulj egy exorcista paphoz.

Addig talán segíthet ez a szabadító ima.

Próbáld meg naponta legalább egyszer, de ha lehet, minél többször meghallgatni.

https://www.youtube.com/watch?v=rgjT-9dJKdU

2023. szept. 25. 14:15
 15/57 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem te és a másik éned csinálja a balhét! Vizsgáltasd ki magad komolyabb orvosokkal, mielőtt kárt teszel másokban!
2023. szept. 25. 16:40
 16/57 A kérdező kommentje:

köszönöm h írtatok! még a privát írókat is. nem trollkodok. Budapesten több magán klinikán jártam. semmi tudathasadás vagy több énűség nincsen.

egypár Bibliai áttekintést is találtam csak úgy random, amelyek nagyon elgondolkoztatott.

az éjjel a Sátán arra kért h nyissam ki jobban a 3.szememet stb. de mégis rengeteg rémálmom volt. ha annyira magával akar tartani akkor miért vannak állandó rémálmaim ugyebár.

2023. szept. 25. 18:59
 17/57 A kérdező kommentje:
érdekes amúgy h korábban több kérdést írtam ki az ezotéria kategóriában és ott mindig kötekedtek és követelőztek. azt állították h ebben a kategóriában dilisek az emberek. hát szerencsémre itt azért pozitívabb hatások értek el. talán a közeli templomokat is felkeresem. nem mertem személyesen beszélni ezekről vallásos emberekkel. sajnos ezós emberekkel már beszéltem. azthiszem látom a különbségeket. ha van még tippetek, kérlek írjatok csak.
2023. szept. 25. 19:03
 18/57 anonim ***** válasza:
72%

Pál levele a Kolosséiakhoz 1.

13 A ki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Õ szerelmes Fiának országába;

14 Kiben van a mi váltságunk az Õ vére által, bûneinknek bocsánata;

Akik találkoztunk Jézussal és Őt követjük, mind átéltük a fenti Igét ...

Elvileg Jézus a szíveden keresztül vezet.. Szóval kérdezd, hogy hol a Te helyed, melyik gyülekezetben, ahol tudnak Neked segíteni Jézus követésében.

2023. szept. 25. 20:07
 19/57 KZitus ***** válasza:
27%

Szia

Az írásaidból egyértelműen kiderül, hogy te még mindig tartod a kapcsolatot a démonokkal. Hiába fordulsz orvoshoz, ha nem szakítod meg a kapcsolatot azokkal, akik zaklatnak. Krisztus egyértelműen elmondta, hogyan szabadulhatsz meg Sátántól és a démonaitól. Nézd, ő maga hogyan tette ezt: itt olvashatsz róla

Lukács 4:1–13; 8:26–34; 9:37–43

Ha van kedved, olvasd el ezt a cikket: "Állj ellen a gonosz szellemi erőknek" és fogadd meg a tanácsot, amelyek a Bibliai idézetekben ad neked Isten. Örökre megszabadulsz a démonok zaklatásától:

[link]

2023. szept. 25. 20:17
 20/57 IstenGyermeke1 ***** válasza:
88%

19

Jehovás hazug.

A démonokat egyszer beengeded, addig ott maradnak, amíg valaki, akinek a hatalma van rá ki nem űzi őket. Az Egyház megkapta ezt a hatalmat Krisztustól, és ezt használja fel az exorcista ördögűzéskor.

2023. szept. 26. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!