Vannak itt igazi papok?
elolvastam a linket. nincs semmi spirituális eszközöm. egyszer csinaltam meditaciókat, azaz spirituális gyakorlatokat. eddig is olvastam a bibliát, eddig is imátkoztam és könyörögtem segítségért. annyira nem részletes egy ilyen link sem h ugyan miért gyűlölik a démonok az embereket. néztem vatikán, templom beszédeket. ott sem. na meg az h a sátán miért erősebb az istennél. az isten miért nem mutatja meg magát, ha a sátán legalább ezt megteszi.
félre értések ne tessék, de tudás hiányában ugyan hogyan és miért döntsek?
itt legalább le van írva részletesen, hogy isten a képmására teremtett minket agyagból és megparancsolta az angyalainak (a démonok is angyalok voltak), hogy ők legyenek alárendelve az embereknek. Lucifernek és később más angyalnak ez nem tettszett.
Ádám első párja Lilith volt. Lilith csak azt akarta h egyenlőként bánjon vele Ádám, de ezt nem tette meg. Lilith ezért elhagyta Ádámot és a paradicsomot. Egypár angyal vissza könyörögte Lilithet, de aztán megfenyegették őt, hogy 100 gyermekét megölik, ha más angyalokkal lesz gyermekei (azok az angyalokkal akiknek nem tettszett az h alárendeltjei az embereknek) A fenyegetésre a hülye menne vissza, ugye. Persze, hogy megölte isten a gyermekeit.
Éva is elcsábúlt Lucifernek és evett a tudás almájából. Aztán valójában Sátántól lettek fiai. Kain és Ábel igazság szerint Éva és Sátán fiai. Lucifer nem egyenlő Sátánnal. Lilithnek is lettek fiai Lucifertől és a Sátántól, akik egyiptomi istenek voltak. legalább itt részletesen le van írva minden. a weboldal a wiki fandom, azaz egy részletesebb wikipédia. menüi és keresőjében is lehet olvasni mindent. angol nyelvű, de be lehet állítani a nyelvet. chrome vagy google három pöttynél.
félre értés ne tesdék, de hadd döntsön úgy az ember h mindent tudhasson. ezek a töltelékes dumák nem győzik meg az embereket. főleg az agyba-főbe csépelt dolgok, amit privátba is küldtek. tehát több tudás és kevesebb töltelék szó. nem elegendő a biblia.
Jézus az Út, az Igazság és az Élet. Őt Te sem igazán tudod kihagyni, ha Isten elé akarsz járulni.
Valahol a szívedben kell lenni hitnek Róla, amit Isten figyel.
Jézus elég egyértelműen megmondta, aki nincs velen ellenem van. Szóval összhangba kellene kerülnöd Jézussal. Bármit is állít az egod, ezen nem tudsz változtatni. Kivánom, hogy legyen könnyű az utad Hozzá.
Kedves Kérdező!
A 'The Demonic Paradise' egy RPG
Ahonnan linkeltél, az a játék Wiki-je.
Én a helyedben nem onnan tájékozódnék.
27-es
Jézus feltámadt, és negyven nap múlva fel ment a mennybe.
Ennek eggyik bizonyítéka, hogy János apostol kivételével az összes apostolt azért öltek meg, mert erről halálukig tanúságot tettek.
Ha hazudtak volna, akkor a pokoltól való félelem miatt bevallották volna, hisz hamis tanúzás az halálos bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!