Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan szerezzek keresztény...

Hogyan szerezzek keresztény barátokat? Van 1 lány akivel egyszer csináltunk közös Biblia tanulmányozást, néha írunk egymásnak, de csak ennyi. Van valaki aki Győrbe jár suliba és lenne kedve délután valami programhoz?(12-18 éves legyél lehetőleg)

Figyelt kérdés

2023. szept. 20. 22:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, viszont nem érzem magam katolikusnak.
2023. szept. 21. 20:17
 12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, kaptál csomó hasznos választ, de mindenre van valami, hogy miért nem jó. Ha így állsz a dolgokhoz akkor bizony egyedül maradsz.
2023. szept. 21. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Az meglehet.
2023. szept. 21. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia ! Hoztam megint egy üzenetet.💞

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Gyere közel Hozzám, mondja az Úr, és beszélni fogok a szívedhez. Én majd irányítalak, hogy merre kell menned és mit kell tenned. Hadd legyek Én a te kormányosod. Figyelmeztetni foglak, amikor elkezdesz elsodródni és visszakormányozlak a pontos útvonalra. Neked viszont bíznod kell Bennem és hagynod kell, hogy beavatkozzam az életedbe. Csendesítsd le a lelkedet és engedd, hogy én vezessek. Példabeszédek 3:6 Minden utadon rá gondolj, s ő majd igazgatja lépéseidet.

2023. szept. 22. 10:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy hamis prófétától?

2023. szept. 22. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!