Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki lenne barátom?

Valaki lenne barátom?

Figyelt kérdés
Legyél lehetőleg 18 év alatt legyél, legyél keresztény és Győrben tanulj, hogy suli után tudjunk találkozni. Olyan barátokat szeretnék akikk dicsőírhetjük közösen az URat, Bibliát tanulmányozhatunk meg ilyenek. Legjobb lenne, ha a belvárosban tanulsz, mert én is.
2023. szept. 5. 07:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Felajánlom magam, hogy írj, és megítéls mit mennyire szeretnél velem.

Budapesten lakok, elmúltam 18, de az emberi kor a szememben semmi.

Vágynám, hogy dicsőítsem a fényt, de a te belelátásod még apró ahhoz, viszont biblia tanulmányozásban segítenék, és örömmel fogadnám ha istent imádnád.

2023. szept. 6. 06:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Légy boldog mindenkor!

Örüljetek és vigadjatok az Örökkévalónak, ti igazak!

Örüljetek mind, igazszívűek!-Zsolt.32,11-

Ne várj addig, amíg Isten tesz érted valamit és majd akkor leszel boldog. Ha azt gondolod ez az igazi boldogság, tévedsz.

Ahogy Isten megteszi, amit kértél Tőle, már lesz valami más, amit akarni fogsz, amiről úgy gondolod, hogy nem lehetsz boldog, amíg meg nem kapod. Ne éld úgy az életed, hogy mindig egy másik alkalomra vársz ahhoz, hogy boldog légy. Ne élj hullámzó életet.

Add oda a szívedet Istennek, hogy Ő tegye boldoggá. Ne csak a kezét keresd, keresd az Ő arcát is. Az igazi boldogsághoz vezető ajtó Isten jelenlétében található!

Ha az öröm teljességében akarsz élni, találnod kell okot a boldogságra.

Örülök tetteidnek, Örökkévaló,

kezed alkotásairól örvendezve énekelek!-Zsolt.92,5-

Az Egyetlen, aki képes mindig minden alkalommal boldoggá tenni, az Jézus - és Ő is csak akkor, ha mi megengedjük Neki.

Legyen örömteli napod ma is:)

2023. szept. 9. 09:38
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Igen tudom, de most távol vagyok Istentől már régóta. Amikor közel voltam hozzá(kb. 2×3hónap) akkor minden olyan jó volt. De most nem megy
2023. szept. 9. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Énekelj Neki a kedvenc dalaiddal. Mondd el Neki, hogy szereted.

Szoktam olyan fohászt, hogy csak azt mondom, amíg csak tudom, hogy ímádlak Jézus, ímádlak, ímádlak..

Én nem tudom, hogyan, de segíts Jézus, vezess.

Van, hogy át kell törnünk a hazugság falakon...

Jézus vérével mosom a szellememet...hogy megtisztítson minden bűntől és minden holt cselekedetektől.

Van kedvenc Zsoltárod ?

Nekem a 23 és a 103.

2023. szept. 9. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Szeretek énekelni a Golgotásokkal is.... hallgattad már Öket ?

[link]

2023. szept. 9. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Örömteli bátorító minden napra:)

Tekintetem az Örökkévalóra függesztem,

aki jobb kezem felől van,

ezért nem rendülök meg soha! Zsoltárok 16,8.

Dávid azt mondja, ráfüggeszti a tekintetét az Úrra.

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan rajta tartja, mint ahogyan egy biztos helyre helyezel valamit, ahonnan nincs lehetősége elmozdulni. Szilárdan mozdíthatatlanul áll.

Igy kell tenned ahhoz, hogy rendíthetetlen életed legyen .

Mindannyian ismerjük a történetet Péter vizen járásáról.

Amikor Péter kilépett a vízre, Jézus hívására járni kezdett a vizen, de csupán néhány lépést tudott megtenni és süllyedni kezdett. Miért?....mert levette a tekintetét Jézusról.

Ahogy leveszed a tekintetet Jézusról, abban a pillanatban elkezd az életed lefele menni.

Nincs más lehetőség arra,hogy erős maradj és győztesen járj, csak Jézus!

Ő a megoldás mindenre .

Tanuld meg a tekinteted Jézuson tartani.

Soha, egy pillanatra se engedd meg magadnak, hogy ne Rá figyelj.

Legyen örömteli napod:)

2023. szept. 10. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Ne ess kétségbe. Amikor keresel Engem, meg is fogsz találni. De oda kell szánnod a szívedet arra, hogy megismerj Engem, hogy higgy Bennem, és hogy kapcsolatban legyél Velem. Ez az útja annak, hogy eljuss a szellemi és a természetes jólét állapotába. A vezetésemnek való engedelmességed a minden. Közeledj Hozzám, és legyünk édes közösségben. 2Korinthus 13:14 Az Úr Jézus Krisztus kegyelme, Isten szeretete és a Szent Szellem közössége legyen veletek!

2023. szept. 11. 06:56
 18/18 anonim ***** válasza:

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Figyelj az Én halk és szelíd hangomra, és a Szellemem gyengéd mozdulására, mondja az Úr. Legyél érzékeny a finom, aprólékos részletekre, mert a kis dolgok megértése fel fogja nyitni a szemeidet a nagy összképre. Én biztonságos helyekre foglak vezetni téged, ahol csendben és nyugalomban tudsz maradni a zűrzavar és káosz közepette. Ne félj, és helyezd Belém a bizalmadat. Zsoltárok 23:1-3 Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm. Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.

2023. szept. 15. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!