Ez megcsalásnak számít? Nagyon súlyos bűn?
Van egy lány, akivel megismerkedtem nemrég. Egyszer amikor beszéltem vele mondta, hogy barátot keres, mivel azt mondta, hogy a barátjával szakítófélben van, ragaszkodik hozzá, de mégsem szereti, mert kihasználja őt.
Én próbálkoztam nála, végül összejöttünk, mondta, hogy ma este jön át a barátja és szakít vele végleg. A végén annyira egymásba habarodtunk, hogy egy közös maszturbáció lett az egész vége (üzenetküldő alkalmazásban chateltünk).
Utána kilépett, letiltott, otthagyott és azóta nem is ír nekem.
Szörnyű bűntudatom van... Nem akarok a Tóth Gabi pasijához hasonló lenni... Én is szomorú lennék, ha a barátnőm, feleségem otthagyna egy "jobbért"... Miattam és velem csalta meg a barátját? Ez megcsalásnak számít? Én szakítottam szét egy párkapcsolatot? Ez súlyosabb bűn a puszta önkielégítésnél? Ártottam? Ez ártó szexuális viselkedés volt? Egyszerre három vétket, bűnt követtem el: paráznaság, házasságtörés és más párjának mondhatni "elvétele" és kívánása?
Én nem akartam rosszat... Ő akarta, hogy a barátja legyek, mivel eleve szakítófélben voltak, rossz, mondhatni, már számára toxikus kapcsolatuk volt stb. Lettem is volna a barátja, ha nem tilt le...
Mit tegyek?
Ez megcsalás, noha virtuálisan.
Tóth Gabi esetét hagyd ki. Abszolút nem tárta egyikőjük sem a világ elé, habár egy-egy interjú mondatból sejthető volt, hogy évek óta nagyon nem működik. Most is a kislányuk miatt nem hoznak semmit nyilvánosságra, csak azt, ami mint közszereplőről a közönségre tartozik: szétváltak.
Ennek oka a kislányuk megvédése.
Nincs olyan, hogy az egyik hibás, a másik vétlen. Megvoltak a srácnak a dolgai, szakmán belül közismerten.
Egy házasélet rendkívül sok rétegű, bonyolult, sok szinten, szerteágazóan.
Hogy Gabi lépett, annak nem most kezdődött a története. Nem véletlen, hogy a ház és a hitel az ő nevén van. Ez a lépés már akkor eldöntetett.
Tényleg ennyire ártó tett lenne? Most mit tegyek?
Én nem akartam rosszat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!