Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény férfiak! Néha...

Keresztény férfiak! Néha szoktatok odaütni az asszonynak meg a gyereknek?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor gyengeségből, vagy mert jogosnak érzitek?

A Biblia mit tanít erről?

2023. aug. 22. 14:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nem, mi a kezébe adjuk a GTA-t, meg a CoD összes részét 6 éves korában, hagyjuk, hogy káromkodjon, ordítson a lakásban, erőszakos legyen ha nem sikerül a játék, amire rászoktattuk a javasolt korhatár előtt, utána pedig mosolyogva végignézzük a gyerekuralmat, amit kiépítettünk magunknak, mint a példaértékű libsik.

Nem igaz, Luci? Általában nálatok így szokott menni.

2023. aug. 24. 13:20
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nős és nincs gyerekem, de ha lenne, inkább eltörném a saját kezem, minthogy kezet emeljek rájuk.
2023. aug. 25. 22:22
 23/33 anonim ***** válasza:

Luci, amúgy veled mizu e téren?

Ha a gyereked kijelentené, hogy vallásos akar lenni, és templomba járni vasáraponként, mekkora verést kapna? Biztos nem hagynád szó nélkül, hogy nem egy akkora uszító ateista, mint te..

2023. aug. 25. 22:36
 24/33 A kérdező kommentje:

Ha kérdésed van tedd fel az oldalon. Ellenben húzz el innen.

Nem kapna semmilyen verést, mert én nem tanítanék neki agyament dolgokat az életről meg a halálról. És csőlátású sem vagyok, mint te.

2023. aug. 27. 01:08
 25/33 A kérdező kommentje:
De ezt egy agyatlan zombi fideszesnek magyarázhatom. Tisztelet a kivételnek.
2023. aug. 27. 01:11
 26/33 A kérdező kommentje:
Bár te valami libernyák bérenc lehetsz, mert ilyen nyomoroncból kevés van.
2023. aug. 27. 01:19
 27/33 A kérdező kommentje:
Ja és most vertem meg CoD-ban a gyerekedet, üzenem hogy ha legközelebb kempel, akkor csak a sátánistás játékkal játszom.
2023. aug. 27. 01:25
 28/33 anonim ***** válasza:

25. Milyen zombik? Beütött a Telltale féle Walking Dead? Mondjuk az volt kb az egyetlen értelmes videojáték fejlesztő cég, csak a libsik miatt az is megszűnt, mert nem tetszett nektek, hogy abban nem kellett öldökölni ok nélkül minden 2. percben..

De amúgy a gyerekemet nehezen verted meg CoD-ban, mert csak iróniából írtam ezeket, valójában minden ilyesmi tiltva van, és lesz is neki. Egyébként most jöttünk haza a templomból, megkérdezhetem neked, hogy mit tanult ma:)

2023. aug. 27. 11:48
 29/33 A kérdező kommentje:
Jó. Mit tanult? Kívancsian várom. Csillog a szeme vagy fél a tábornoktól?
2023. aug. 27. 11:57
 30/33 anonim ***** válasza:

29. A pap Mózes 2. könyvéből beszélt arról a részről, amikor Istennek könyörög Mózes a nép bocsánatáért.

Ebből megtanulta, hogy a tetteinknek következménye van, és Isten büntetése valójában ajándék, mert figyelmeztet a következményekre.

2023. aug. 27. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!