Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Súlyos bűn, ha ma nem tudok...

Súlyos bűn, ha ma nem tudok misére menni, mert egy pici faluban nyaralunk és a környék templomaiban nincs mise, csak a messzebb lévő városokban?

Figyelt kérdés

Nagyboldogasszony van, amikor hivatalosan kellene menni.

Bánom, hogy nem tudok, elmentem a falu templomához és a szomszédos falu nagyobb templomához is jó korán, hogy nehogy lemaradnak, ha mégis van. Megnéztem a miserendet is (interneten nincs fent) és sajnos nincs, vasárnap is csak korábban van egy, a másikban még akkor sincsen.

A legközelebbi városok 10-20 km-re vannak, ráadásul a család még megy is valahova.

Ez milyen súlyos bűn? Már nem áldozhatok jövő vasárnap?

2023. aug. 15. 09:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Senki se mondta, hogy bizonytalan, amit József álomfejtése során megjövendölt, az is beteljesedett. Te most a szavakon próbálsz lovagolni, hogy védd hamis állításod, mert rá lett mutatva, hogy ellent mondtál még a Tórának is.

Amikor János apostol a hozzád hasonló antikrisztusokról ír, azt is az Atya által írta.

2023. aug. 24. 23:02
 42/44 Blackice75 ***** válasza:
0%

Nézd azt gondolsz rólam amit akarsz , abszolút nem számít, a lejárató arroganciád.

De József abszolút nem jövendőlt és nem is jósólt , elmondta konkrétan hogy mi lesz , mert ezt határozta meg az Atya.

A jövendölés meg a jóslás az az amikor elmész a jóshoz aki valamiből megpróválja neked kitalálgatni a jövőben azt ami felől érdeklődsz, ami többnyire csak átverés persze. Amit az Atya mond azt nem kell megjövendőlni sem megjósólni mert az adva van, hogy úgy lesz ahogy az Atya mondta.

A tudatlanság szerencsédre nem bűn, az arrogáns, lenéző, fennhéjazó természet meg nem szerencsés kedves anonim.

Jó éjszakát uram.

HalleluYah

2023. aug. 24. 23:26
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem írtam jóslást, jövendölést írtam. Elmondta a jövőt, jövendölt. Ennyi, hiába hisztériázol rajta.

Te pedig a legutolsó legyél, aki arroganciáról papol nekem, mert nálad arrogánsabb, lenézőbb, gonoszabb embert még nem nagyon láttam ezen a fórumon, pedig követem már pár éve.

2023. aug. 25. 16:35
 44/44 Blackice75 ***** válasza:
0%
Persze persze
2023. aug. 25. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!